Lisää erotiikkamusaa!

Tuija JärvinenHymyn nettisivuilta tuttu bloggari ja Johanna Tukiaisen ex-manageri Tuija Järvinen laajentaa bisneksiään.

-Nyt olen saanut ohjelmatoimistooni kansanedustajaehdokkaanakin olleen Geroniman, jonka kanssa puhumme levynteosta, Tuija vihjaa.

Myös ex-suojatti Tuksu on tyrkyllä takaisin, sillä tämän mies Arto Länsman on jo kysellyt Tuijalta asiaa.

Odotamme mielenkiinnolla.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Tuija Järvinen, Johanna Tukiainen, Arto Länsman, Geronima

Kommentit

Pisnestä pukkaa savonmuan muikulla!

On se hianoa, että huijan ainoa meriitti on olla jonkun ex-manageri. Varsinkin jos se tarkoittaa yhden (1) kappaleen ”tuottamista”, jota ei missään myydä, eikä soiteta kuin räkälöissä strippausmusana…

Se on vain niin, jos oikea työ ei kiinnosta, jostakin on rahaa saatava elämiseen. Nämä sivut oin vissiin rahasampoja, kun pitää keinolla kuin keinolla olla täällä.

pruiiiiiiiiiiks ja tröööööööööööööööööööööööööööööt,oho

”Päätin kirjoittaa ihan fb-kamuja ja faniani varten tämän ”väliblogin”. Yritän tehdä ensi viikolla verkko Hymyyn blogini. Eletään tuo tuleva weekend ensin…”
Kuka on Fanisi, Tuija Järvinen?

Kuuma puuma Tuija sanoittamaan elämää ja erotiikkaa -laulut. Vexin näytöt kertovat että kannattaa pysyä ihan niiden hengellisten laulujen parissa.

”Marian Uni” ilmestyy sitten, kun Tuijan kaikki henkisestä aliravitsemuksesta kärsivät fanit (eli Tuideri itse, sekä Vellihousu Petri Lehtinen) iskevät molemmin käsin mahtipontisesti nyrkit Tuiterin ”terassin” pöytään, karjaisten Iisalmen nukkumalähiön jatkuvan matalapaineen rintaman painostavaan ilmapiiriin taisteluhuudon, jonka sisältöä ei tässä sensuurin uhan alla voi kertoa.

En tienny kunnolla kuka tää Kirsikka tai Geronima on, milloin nuo kuvat joissa se nauraa täällä on otettu? Jos muija on nelikymmpinen niin käyttää ainakin yli kymmenen vuotta vanhoja kuvia mediassa, noloa!

Geronima on täysin lysähtänyt silikoni- ja botoxjätteen loppusijoituspaikka. Saiko edes 100 ääntä vaaleissa. Hyvin sopii ”Tuiterin talliin”, jos tallin ovipieltä laajennetaan.

KYLLÄ SE KAKE SINGERS ien esittämä laulu pitää 100 prosenttisesti paikkansa LÖYTYY TUBESTA

Työttömiä, outoja bloggaajia koko hymy täynnä – jos ei muita löydy, niin on outoa…

kateellisia työttömiä kirjoittelioita koko sivusto täynnä jos ei muuta tekemistä niin olette outoja ?

Baarimestarille…Esko on kaikenaikaa kännissä, siks se sietää Tuidea.Tuiden sanoo Eskolla olevan kiireitä.Ne ”kiireet” on ryyppäämistä.

Miten tää Esko Koivumies jaksaa katella tätä tyhjäntoimittaja puliakkaa?

Tuidella on autourheilutermein ilmastuna ”ISO ATLAS”

Täähän on tuttu nainen iisalmen toripenkiltä.Istuu laitapuolen kulkijoiden kanssa.

Tuitsun omasta plista:

”Tämä on lisäksi KOVAA työtä, ei ne biisit noin vain synny ja muutu cd-levyn muotoon (tai digitaaliseen) julkaistaviksi.”

Eipä taira Tuiteri tietää, että cd:llä musiikki nimenomaan on digitaalisessa muodossa. Tuide-ammattilainen, kovaa työtä juu.

Radio Rock: Tuija haastatteluun, ja kysymys mikä on y- tunnus ja onko sitä?Puristakaa se mänäkeriltä ulos.Niin ja kysykää mikä on ALV vero, ja verotili.

Lukija on aivan hengästynyt kaikesta Tuijan tekemisestä. Blogisi onkin vain jäävuoren huippu. Ehditkö Tuija missään välissä vaihtaa vapaalle, ja mitä teet silloin?

säksi minua on pyydetty Viron puolelta yhteen isoon ”muotiprojektiin” mukaan. Odotan brändin tuotteita Suomeen…siitäkin lisää, kun on sen aika on eli monta projektia on minulla tässä kehitteillä.

Biisikin on jo valmiina ja biisin laulajakin osaa jo biisin.

Geronima voisi levyttää oman versionsa kappaleesta SEXXX. Rahkeita kyllä olisi.

Tuide on jälleen antanut lehdistötiedotteen. Miksi Hymy edes julkaisee noita hölynpölytiedotteita. Kaikki iisalmelaiset tietää ettei tuo mitään ole saanut aikaiseksi vuosienkaan retostelun jälkeen.

Jesh! Geronimo, lapin ruutana, tuksu, huija ja koivumies samaan aikaan saunastudiolle. Kuumaa jälkeä…

Arto Länsman levylaulajana? Söpöö! Rukoilen että Tuija saisi edes tämän hoidettua.

Kai se on pakko laajentaa, kun nollasta ei oikein voi supistaakaan. FAIL.

Tehkää Geroniman kanssa samantien kultalevy!

Skepsis ry. muistaakseni tarjoaa 100 000 € sille, joka esittää todistettavasti jonkin yliluonnollisen ilmiön olemassaolon. Mites, jos huija-tuija myisi (todistettavasti) vaikkapa yhden (1) keikan jollekin keijolleen…

Kai sitä voi laajentamiseksi sanoa, jos myy yhden keikan, kun ennen ei ole yhtään myynyt. Tuttu yrittäjäkin kaksinkertaisti kuljetuskalustonsa, kun hommasi toisen auton.

Erotiikkamusa? Ruuanlaittomusa, pyykinviikkausmusa, marjanpoimintamusa, lapsen pyllynpyyhintämusa, kynnenleikkuumusa…. Dream on, Tuidu.

Hyvä Tuija! Näytä kaikille epäilijöille näiden yli kolmen vuoden suunnittelun jälkeen mistä päästä mummo virkkaa.

VEROTTAJA on kiinnostunut yrityksesi TÄHTISÄDE OY:n Y-TUNNUKSESTA. Onko sinulla Y-TUNNUS, mikä se on vai harrastatko PIMEÄÄ LIIKETOIMINTAA?

tämäkin mummeli laajentaa ”bisneksiään” entisetkin on hoitamatta.TYRKYLLÄ olemattomista asioistaan.

Hyvä Tuija! Takokaa kun rauta on viellä kuumaa imekää kaikki irti !!!

Onko tyrkyllä Tuksu vai Arto?

Bisneksien laajentamisesta täysin samaa mieltä edellisen kanssa. Laajentumiset on olleet vaan Tuiden puheissa. Ainoa mikä Tuidella on laajentunut … no jääköön sanomatta 😉

Laajentaa bisneksiään? Mitä bisneksiä? Tuija ei ole myynyt kolmessa vuodessa yhtään keikkaa eikä varmasti saa yhtäkään levyä aikaiseksi. Levynteosta voi toki aina puhua. Tuija puhuukin tosi paljon puppua.

Oma kommentti