Lööppijulkkis-biisistä rikosilmoitus? Ja mitä Vappu Pimiä tähän kuuluu?

Tuija JärvinenHymy paljasti torstaina lööppijulkkis Johanna Tukiaisen managerin Tuija Järvisen ärähtäneen Voice-juontaja Vappu Pimiälle. Kyse on siitä, että Vapun iltapäiväohjelmassa oli soitettu Tuksun debyyttisinkkua vain kerran todeten, että toista tuskin tulee.

Järvinen kuohahti ja totesi kyseessä olevan selvä boikotti. Hän kritisoi yleisesti radiokanavia puurojen ja vellien sotkemisesta väittäen, että Johannan biisin kohdalla ei ratkaise biisi, vaan henkilön persoona.

Nyt Järvinen tykittää vielä raskaammalla kalustolla:

-Kyllähän tämä juttu on nyt niin, että aion ottaa yhteyttä lakimieheeni tutkiaksemme, onko tässä kysymys jonkinlaisesta syrjinnästä tai muusta. Jotain tässä loukataan, ja siitä otan selvää, mitä. Onko kysymys vaikkapa tasa-arvosta, Järvinen päräyttää.

-Tässä eivät ole ohjelmantekijät ajatelleet, mitä ovat laukoneet ja julkisesti. Rajansa kaikella. Meille tulee tappiota tästä, Järvinen painottaa Hymylle.

Aikaisempi uutinen tuolla:

https://hymy.fi/tasta-puhutaan/tukiaisen-manageri-arahti-vappu-pimialle-boikottiskandaali

Tämä uutinen suututti Tuksun managerin:

http://www.voice.fi/index.php?option=com_sbsarticle&tmpl=blog&cid=5151&cat=26&mw=Johanna%20Tukiainen

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tuija Järvinen, Johanna Tukiainen, Voice, Lööppijulkkis, Vappu Pimiä

Kommentit

Tais Tuijalta duunit kadota kun aloitti kimppa duunin tukiaisen kanssa. Nyt ryvetään perse auki ja uhkaillaan rikosilmoituksilla. Tuija mene Fattaan sinne jonon päähän mamujen sekaan.

Taidat olla Tuija Järvinen tasan tyhmä ihminen. Juttusi ovat kuin jostain pellen hatusta vedettyjä. Haastatko kaikki Suomalaiset jotka eivät osta tukiaisen muistelma kirjaa oikeuteen syrjinnästä. Olet mokannut ja pahasti,tästä lähtien sinut tunnetaan ainoastaan pellekvartetin toisena jäsenenä joista toinen on tuo jo itsensä nolannut tukiainen.

Hei oikeasti! Se biisi on yksinkertaisesti huono.

Eihän muitakaan huonoja biisejä soiteta radiossa, tasa-arvon nimissä niitäkin pitäisi sitten soittaa jos tätäkin.

Lopeta jos itsesi nolaaminen jos aiot vielä tulevaisuudessa olla vakavasti otettava manageri. Tai no, älä turhaan. Se juna meni jo.

ihan vain managerille kanssa tiedoksi että minun ja varmasti monen muun tuhannenkymmenen suomalaisen radiot menevät kiinni AINA jos tuksun kipaleita ruvetaan soittelemaan urakalla.. että pitäisiköhän hänenkin palata takaisin suunnittelupöydän ääreen ja kehittämään uusia ideoita..

nrj:n aamussa ei meinanneet saada vedettyä lööppijulkkista vessasta alas kun oli niin ISO PASKA, kai se haastaa nrj:nkin oikeuteen

Mikä tää järvinen luulee olevansa? ihan vanhan alkoholistin näkönen ämmä yrittää saada tukiaisen kautta jotain rahaa mut kun on kaks samanlaista nollaa niin eihän sitä tuu.tee meille kaikille ja itselles palvelus ÄLÄ näyttäydy missään lehdessä .hyvää yötä sun juna meni jo……..

Järvinen, pysy siellä iisalmessa äläkä yritä muuta.

Haastaako autokauppias asiakkaan oikeuteen, jos hän ei suostu ostamaan kaupasta Ladaa?

Milloin se hymy vastaa, että mitä se vappu pimiä tähän kuuluu?!?!

mutta kun sitä niin piti tulla suomen uusi ihana kesähitti ja sit sitä ei olekaan kuullut radiossa soitettavan.

perustan itte oman bändin ja nostan syytteen kaikkia radioasemia ymv vastaan ja myös MTV:tä jos minun videota ei näytetä siellä!!!

tähän pikku paikkaus,lööppilehmä-biisillä ei ollut tarkoitus kohahduttaa niinkuin kävi kuitenkin. itse tein sanat vain ja ainoastaan siksi,että tämä ko.”laulaja” on melkoinen inhokki,enkä ilmeisesti ole ainoa joka on tätä mieltä…meille se on aivan sama ollaanko lehdissä vai ei. itsellemme me soitellaan ja tärkeintä on hauskanpito.ei palstatila. täts it.

FINDANCELLE PISTEET! Julisti juuri Juksiaistuksiaisen uutispimentoon! Loistavaa managerointia! Miten pääsis Tukituijan talliin, meikän bändillä kun on tasaseen keikkaa ja levyjäkin on myyty ihan omiks tarpeiks – sais tuon alkaneen suosion loppumaan, ettei tuu julkisuusstressiä!

Ps. Lakimiehen paikka on myös tuossa tuksiaisen irvistyskuvassa tämän jutun yhteydessä. Hyvin ne osaa piilov—uilla nämä toimittajat, ihan vaan valitsemalla karseimmat mahdolliset kuvat. Ja taas kahvihuoneessa tirskutaan. Samaan aikaan toisaalla: Juksutuksuuijatuijat kerää leikekirjaa, kuinka meistä kertyy palstamillimetrejä, jiihaa… Säälinsekaisin tuntein ajattelen sinua juristiparka: Aika kova pokerinaama pitää olla, kun nämä älyn jättiläiset vuorotellen ravaa vastaanotolla. Ei varmaan kulu montaa päivää, kun haastavat toisiaan käräjille?

Jumalauta! Ei ole tukiaistuija karoken mm-finaalissa! Kahdeksan ehdokasta on Suomesta siellä. Syrjintää! Pitäisi siellä olla huonomminkin laulavien ja älyttömästi lavalla käyttäytyvien edustus! Nyt äkkiä lakimiehistö töihin!

Ja onkohan Järvinen ihan normaali ? Jos tekee kappaleen, jonka radio soitto kiinnostus on nolla, niin entäs sitten ? Jos kappale on Vapun mielestä ihan turha ja sitä ei kannata soittaa, niin onko se Vapun vika. Radio asema soittaa sitä mitä kuuntelijat haluaa, eikä sitä mitä Järvinen haluaa. Radio asemalla on ihan vapaa oikeus päättää mitä soitetaan ja siihen ei Järvisen itkut auta yhtään.

Samantapainen case oli, kun Teuvo Loman syytti radioita siitä, että ”Helsinki City Boy” kappaletta ei soiteta syrjinnän vuoksi. Ei siitäkään mitään syytettä saatu kasaan. Tuijakin tämän hyvin tietää, mutta haluaa silti 15 min lisää julkisuutta.

Jossun julkinen kuva on surkein mahdollien. Silti jossun varjolla yrittää nyt moni pinnalle. Mielestäni kaikki, niin manageri Tuijat, kuin Korpiryssätkin, ovat ihan samaa paskasettiä. On se julkisuus ihmeellistä.

Tämä kuulostaa jo niin ylimenevän naurettavalta, että voisi luulla Tuija Järvisen tahallaan hakevan lisää huomiota ja ”mainosta” Tukiaiselle. Jos asia ei ole näin, niin voi jeesus sentään mitä p*skan jauhantaa suoraan sanottuna. Ei nyt olla Amerikassa ja vaikka oltaisiinkin niin sielläkin todennäköisesti naurettaisiin päin naamaa.

Suomessa on satoja ja tuhansia yhtyeitä joiden sieluntuotoksia ei soiteta radiossa,nyt sitten kannattaa kaikkien mennä lakimiestensä ja naistensa luokse ja tehdä rikosilmoitus siitä kyseisestä asiasta. Syyksi käy se että teemme tappiota ja paljon. Näin sitten lakimies hoitaa homman ja levy soi niin perkeleesti ja tilille tulloo rahaa säkkikaupalla. Tuija Järvisen järjen valo on hiipunut sille tasolle että HYMY on ainoa lehti joka kykenee julkaisemaan tuollaista paskaa mitä se suustaan laskee.

Tämähän tuli tässä selväksi,raha puhuu: ME TEEMME TÄSSÄ TAPPIOTA. Voi Tuija kun olet noin saatanan tyhmä niin niele tappiosi ja pidä pääsi kiinni. Otappa lakimieheesi yhteyttä niin saat sitten kuulla missä mennään. Biisi on täysi susi paska kelvoton apukoululaisen tyräys ja vielä kiukuttelet etä se ei myy. PS: Vähän aikaa sitten kerroit että Virossa biisi soi jatkuvasti ja maailmalla siitä tulee megahitti. Otappa nyt tuksulta parit rauhoittavat ja vaivu maan alle!!!!!!

Oiskohan syy siihen et sitä biisiä ei soiteta radioissa se että se on ihan uskomattoman HUONO!!!GO VAPPU GO!!!!

Niin siis: Mitä Vappu Pimiä tähän kuuluu? Vähän jäänyt epäselväksi, V itse tod.näk. nauraa katketakseen uutisia lukiessaan (jos lukee edes)

Otsikko ”Lööppijulkkis biisistä rikosilmoitus” on osuva, mäkin teen siitä rikosilmoituksen jos se s**tanan paskarenkutus soi kerrankin kanavilla yllättäen, ettei ehdi kanavaa kääntää. Tuota biisiä voisi käyttää kidutuskeinona jossain talebansissien vuoristoleirillä, kun vankeja kuulustellaan.

Onhan tuo laulu aivan uskomaton! Jos ois koulun laulukokeessa yrittänyt samaa 70-luvulla ois opettaja keskeyttänyt jo alkuvaiheessa vikisemisen. Silloinkaan ei saanut luokkakavereita kiusata!

Miksi kyseistä kappaletta pitäisi radiosta kuulla? Laulutaitoa,eikä lahjoja ole ollenkaan Tukiaisella! Kuinka ”manageri” kehtaa edes asettua puolustamaan ”tähteään”? Jonkinlaista rajaa hyvä ihminen, sentään….

onkohan tuksu kuullu villevilleville-artistin biisiä hei johanna se löytyy youtubesta mitäköhän mahtas siitä sanoo;)hahahahahaha

EI VITTU!

Nyt oikeesti. Ei olla amerikassa! Jos oltais oisin jo haastanut biisin oikeuteen musiikin raiskaamisesta!!

Kuuntelin piisin ja taytyy sanoa etta Eestinlaivan karaokelavalla on ollu parempaa laulantaa.. pois tuollaset radiosta…

en ihmettele yhtään kun streittii paskaahan ton tukiaisen biisi on.

Kannattaa toivoa tuota biisiä Radio Helsingin Paskalistassa.
Ari Peltonen soittaa ihan varmasti ja manageri saa rahansa.

Hyvät Hymyn toimituksen ja lukijat! Johana Tukiaisien ystävän Tuijja Järvinen on oikeassa! Olen lööppijulkkis on hieno laulu! Haluan kuulla sen rafdiokanava Vocelta! Joka myös muutoinpa hyvää musiikkia syrjii eikä soita minun suosikki laulujani ja myös äitini (iäkäs kohta 97 vuotta nuori) kaipaisin enemmän Siionin virsiä varsinkin aamuisin! Saako tästä myös valittaa tuomarille? Ystävällisin terveisin Kari Järvinen (Vantaalta), tavallinen radion kuuntelija.

Onko tämä jumalauta enää totta. Luuleeko tuo ”manageri” että tuollaista PASKAA joku viitsii kuunnella.

Voisiko boikotti johtua siitä että kyseinen kappale on USKOMATTOMAN PASKA,SÄÄLITTÄVÄÄ ITKUA,HÄVITKÄÄ-VOI VITTU MITÄ PASKAA!!

Samantien voisivat vetää Suomen kansan oikeuteen, kun ei pidetä huonosta musiikista. On päivän selvää, ettei hyvää makua nykypäivänä voi kukaan toisille sanella, ei oikeusistuimen uhallakaan. Kannattaisi Tukiainen&kumpp. opiskella sen perustuslaista. Radio taasen peilaa kansan suosiota mm. soittolistoillaan.

Tuksu-ilmiö on mokailu-farssi, jossa kansansuosio perustuu myötähäpeän suosioon, ei ihmisen taidolliseen ja ulkonäölliseen suosioon. Tätä ei manageri ja itse povipommi näytä sisäistäneen.

Hahahah, mitähän helvettiä. Sama julkaista kuraa ja laittaa sen soittamattomuus jonku ihmisvainon piikkiin.

Rupeais manageriksi ja yrittäis laittaa ”suojattinsa” kesän aikoihin pilkkikilpailuun ja toteais että totaalinen epäonnistuminen johtuu persoonasta. Järkkymätön logiikka, uujes.

Jotenkin tulee mieleen että tämä Järvinen on jopa suurempi idiootti kuin Lehmä itse. :S

Miten on rikos olla soittamatta paskan artistin paskaa biisiä radiossa.

Yksikään radiokanava ei halua menettää kuulijoitaan soittamalla paskaa,

Ei!!! Eikö tuo nainen tajua mitä tekee? Siis voi helvetti, tuollainen itsekäs ihminen aiheuttaa rikosilmoituksellaan taas turhaa paperityötä ja rasittaa koko järjestelmää! Tukiaisen biisi on kuraa, sen takia sitä ei soiteta.

Millähän perusteella tuosta rikosilmoitus tehdään? Kai radioasemilla on oikeus olla soittamatta paskaa musiikkia ilman syytöksiä syrjinnästä? Varmaan aika iso osa maailman artisteista voisi noilla perusteilla tehdä rikosilmoituksia radiokanavista. Kyllä se taitaa vaan niin olla Tuija hyvä, että tuo biisi on ihan paska ja Johanna ei osaa laulaa ollenkaan, ja siksi sitä ei soiteta radiossa.

Tuija Järviseltä aivan kamalaa sekoilua mennä nyt jonkun ”alle keskinkertaisen laulajan” Johanna Tukiaisen ”manageri-taustalaulajaksi”. Sitten tehdään jokin heikko biisiviritys että saataisiin mainetta ja nimeä tunnetuksi….

Soitetaanhan radiokanavillakin ”kaikenlaista roskaa”, mutta harvoin asialla ovat näin ammattitaidottomat henkilöt. Usein ne ”roskalaulajatkin” osaavat sentään laulaa….

…”aiot ottaa yhteyttä lakimieheesi”. Ja mitäs luulet hänen sinulle sanovan? Jos yhtään on opiskellut alaa, sanoo että voivoivoisentään…

lööppilehmä… eiku lööppijulkkis
En oo vähään aikaan tätä ketjua lukenu, mutta eikö Voicen sivuilla silloin kun lööppijulkkis biisi esitettiin ensimmäistä (ja viimeistä kertaa) ollut ÄÄNESTYS HALUATKO KUULLA BIISIN UUSIKSI? ja ei suurena yllätyksenä ollut että suurinosa oli vastannut ei…

vai muistanko aivan väärin?

onhan noita äänestyksiä ennenkin ollut muittenkin kohdalla…

Voi herran jestas mitä toi manageri puuhaa. Onko järjen juoksulla enää mitään rajaa? Ja miksi se syyttää vain voicea? Eikai ne muutkaan asemat ole tuota letkeää kesärenkutusta soittanut? Taitaa Tuijalla vaan olla niin että ku ei soi radiossa niin eisaa Teosto korvauksia.

Eiköhän niillä radioasemilla ole oikeus valita, millaista musiikkia soittavat. Mutta kun pitää jotain keksiä että pysyisi otsikoissa, niin voihan sitä vaikka miettiä rikosilmoituksen tekemistä.

Kellähän ne vellit ja puurot on sekasin mennyt. Voinko mä esmes tehdä rikosilmoituksen siitä, että Tuksu on ylipäänsä tehnyt tollasen biisin. Kyllä radioilla on täysi oikeus soittaa tai olla soittamatta. Syrjiminen ei kuulu tähän liiketaloudelliseen toimintaan mitenkään. Voi voi.

radio soittaa musiikkia jota kansa tykkää. en ole kuullut yhtään positiivista ja kuulla ton onnettoman tekeleen.

Radioon saa äänestää biisejä, outoo että kukaan ole äänestänyt tuksua.

En ole kuullut säkkijärven polkkaakaan voicella. Nehän syrjii kansallis musiikkia 😀

Tämä Tuijahan vaikuttaa varsin viihdyttävältä ihmiseltä. Lisää tämmöistä kesäviihdettä Suomen ankeaan suveen.

Voi jumalauta. eihän radiokanavat soittele biisejä ”tasa-arvon” mukaan. luuleeko ne oikeesti tehneensä jonkun megahitin. ei saatana.

Oma kommentti