”Lopeta jo se jeesusteleminen, BB-Sebastian!”

Niko SaarinenNiko Saarisella jos kenellä on kanttia kertoa mielipiteensä tämän vuoden BB-kilpailijoista. Mies on ollut talossa pariin otteeseen, ja niinpä hän avaakin ”ammattipätevöityneen” ja sanaisen arkkunsa blogissaan.

Mutta miten Nipsu kilpailijoita ruotii?

BB-Mikael on Nikon mukaan muuttunut alkuhypetyksen jälkeen vastenmieliseksi ja liian varmaksi itsestään. Sebastianin liika jeesustelu taas on alkanut sattua Nipsua korviin, ja mies arveleekin, että näinköhän Sebastian aivan todella on niin herkkä, ettei voi vilkaistakaan dildoon.

Tanja ja Suvi ovat Nikon suosikkeja, mutta jälkimmäistä hän ohjeistaa: ”Suuta pienemmälle nainen. Vaikka sä et nyt tajua, mutta nää jutut voi tulla sun perässä monta vuotta ja sitten nolottaa.” Niko viittaa Suvin viljelemiin seksijuttuihin.

Benin tapaamista Niko puolestaan suorastaan odottaa, sillä hän haluaa testata, onko blondi mies oikeasti niin pinnallinen Barbie-Ken kuin miltä hän vaikuttaa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Niko Saarinen, BB

Kommentit

no miun mielestä se on kyllä asenteessa vika jos ei kestä, että joku on aidosti mitä on eikä esitä… viitaten tähän Sebu asiaan.. Etkös sinäkin Nikke yritä olla aidosti mitä olet vai yritätkö?

Minusta ”kohujulkkis bb nipsukan” ei pitäs arvostella yhtään ketää.. Olen kyllä tässäkin asiassa eri mieltä kuin tuuppari

Tuon onettoman puheista voi sanoa,aivan sama kumpi pääsillä puhuu.

Minusta Noko muistuttaa Sebastinia hyvinkin paljon tuolla käytöksellään mitä itse aikanaan harrasti BB….

Eikö tämän äijän pitänyt poistua ”julkisuudesta” ei ollut sanojensa mittainen.

Miten joku voi tykätä Tanjasta? Sebastianista olen kyllä samaa mieltä, se jeesustelu ja itsensä pitäminen muiden yläpuolella, jokaiseen konfliktiin sekaantuminen jne.

Oma kommentti