Loppuuko Saana ja Jussi Parviaisen avioliitto TÄHÄN?

Jussi ja Saana ParviainenKohupari Jussi ja Saana Parviaisen internet-erojen määrä hakee vertaistaan. Ehtipä Saana jo toimittaa eilen postissa viralliset avioeropaperitkin käräjäoikeuteen. Nyt pari lienee – hetken – sovussa, mutta mitä tapahtuu ensi viikon keskiviikkona, kun uusi Hymy-lehti ilmestyy?

Jussi on parjannut Saanaa jopa tämän eroottisista bikiniposeerauksista saati torstaina Kalle-lehdessä julkaistuista rivoista kuvista, jotka oli otettu Seksimessujen lavalla.

Keskiviikkona Jussin sietokykyä kovistellaan taas, sillä Saana suostui poseeraamaan Hymylle eroottisissa kuvissa, jotka tosin tehtiin tyylillä, ei pornahtavasti ja irvokkaasti.

Seksiä ja paljasta pintaa on kuitenkin luvassa, joten Jussi Parviainen saa jälleen tuta naisensa julkisen kauneuden. Hymy ei aio toimittaa Jussille etukäteen katsottavaksi kuvamateriaalia. Kalle-lehti toimitti, ja Jussi syyllistyi tekijänoikeusrikkomukseen julkaisemalla Kallen omistamia kuvia omalla saitillaan.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Saana Parviainen, Jussi Parviainen

Kommentit

Minne katosi toi ensimmäinen lause yhtäkkiä blogista, nopeesti Saana muokkaa noita. Jussiko hakannut saanan???

Saanan blogista copypeistattua juuri nyt:

”pahoinpitelit mua. halusit julkaista musta hirveät kuvat. kerroit ohjelman juontajalle pettämisestäni. rakastat julkisuutta. elät siitä. nyt pääsin sinusta eroon. olen turvassa.”
Syyskuun 29. 201

Mitä tästäkin kohistaan, Saana on ihan perus nainen, ei mikään missi ta ikaunotar. idiootti on toi Parviainen, jos se oikeasti luulee, että nuori mimmi haluu sitä. Olen itse Saanan ikäinen ja en vois oksentamatta olla esim. sängyssä tuon ukon kanssa. rahaakaan sillä ei ole, joten miksi yhdessä?

Onko varmasti yhtä ”tyylillä” tehtyvä, kun tunkiaisen läskikuvatukset? En osta, jos ei tätäkin julkisuustyrkkyä saa hassuissa kuvissa nauraa!

Mitähän tää hymy maksaa noille tai toiselle tästä pelinpidosta millä viedään lukijaa 6-0 = )

Eipä tuo muovimamma nyt niin erityisen kaunis ole. Kiva tukka mutta muuten on pelkkää vinoa ja kumia.

uuuuh haluis olla kuminauhana tuksun alkkareissa ja saanan kans tai mielummin vielä haaraosana

Eihän se nyt voi vielä loppua, sillä jos loppuu, niin taas on valtion viralliset ”Matti & Mervi” hakusessa.
Suomen idiootti kansa TARVITSEE Mattinsa ja Mervinsä! Ketä kiinnostaa talouskriisit tai vähäpätöisemmät maailman tapahtumat, kun voi lukea Matista ja Mervistä, Saanasta ja Jussista tai mikä parasta… TUKSUSTA!

Jussi on kuningas! Äijä vaan ehdolle presidenttivaaleihin ja äänitulva on taattu!! Kuinka monella 60-vuotiaalla on 19-vuotias vaimo?!? Käsi ylös nyt..

Oma kommentti