Lordi-huuma hiipui: Ravintola vaikeuksissa – aukion nimeä vaaditaan muutettavaksi!

LordiLordin kotikaupungissa Rovaniemellä ollaan pettyneitä hirviöporukan tuomaan rahalliseen hyötyyn. Rovaniemen kaupunginhallitus on joutunut vastikään käsittelemään kansalaisaloitetta, jossa vaaditaan Lordi-huumassa vuonna 2006 nimetyn Lordi-aukion muuttamista takaisin Sampo-aukioksi. Sellaisena se kulkee edelleen myös kansan suussa.

Lordi-yhtyeen nimellä ratsastavan Lordi´s Rocktaurantin kohdalla tilanne on myös erikoinen. Puolet noin kahdensadan neliön ravintolasta on suljettu. Hymyn saamien tietojen mukaan vuokranmaksussakin on ollut viiveitä. Kauppakeskuksessa asioi vuosittain lähes 4 miljoonaa asiakasta, joten väkivolyymistä ei suosiossa voi olla kyse.

Asiasta kertoo lisää heinäkuun Hymy-lehti.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Lordi, ravintola

Kommentit

Tänne Rovaniemelle jää kaikki JÄMÄHTÄNEET…Mikään ei saa muuttua!!!

Kokeilkaa joskus tuntuuko ”Pulssia”?..Epäilenpä !
RUOKA ON HYVÄÄ ja Paikka on IHANAN ERINLANEN:)

Muut on niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin Tekopyhiä paikkoja ,ku olla ja vaan voi,Hyi.
Hevy tulee ja…………:)!!

KATEUS SE PAISTAA……

Lordi on tuonut HYVÄÄ ja KUNNOLLISUUTTAKIN TÄHÄN PAHAAN MAAILMAAN!!
RUOKA ON HYVÄÄ ja SITÄ OLI Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaljon:) KIITOS POJAT:)
LORDI AUKIO ON Ja PYSYY.

Ei voi muutakuin katsoa peiliin! Ajele sinä vaan Putaansuu sillä uudella prätkälläs ja mee mökilles. Ei oo huolta mistään ja firma tahkoaa lisää rahaa!

Ravintelin epäsuosio ei liene nimestä johtuvaa: ruoka oli aivan kamalaa, kun käytiin siellä pari vuotta sitten. Tuskinpa ovat parempaan appeeseen satsanneet, kun kerran populaa ei käy.

Kyyristelköön Putaansuu ylimielisenä örkkinaamarinsa takana. Täydellinen piiloutuminen julkisuudelta näkyy myös keikkamenestyksessä.

nii eihän tämä nimi hässäkkä kyllä kansanvalinta taas ollut.ihme sössöttäjiä kaupunginhallitus täynnä.nauratti heti alkuun ja naurattaa nyt vielä makosammin.

Oma kommentti