Lue totuus Johanna Tukiaisen suurista automessuista!

Johanna Tukiaisella pukkaa keikkaa, mutta kuten niin monesti aikaisemminkin, ”Elysee muuttuu kohuleidin kielellä Bollingeriksi”.

Tuksu on kerskunut Dolls-päiväkirjassaan esiintyvänsä tulevana viikonvaihteessa Lappeenrannassa ”suurilla automessuilla”, joissa hän toimii autojen esittelijänä. Totuus on kuitenkin raadollisempi. Kyseessä on piskuinen käytettyjen autojen kauppa, jonka nettisivuilla on tällä hetkellä myynnissä reippaasti alle kymmenen eri autoa. Liikkeellä ei ole muuta numeroa kuin kännykkäliittymä ja sillä on ilmaissähköpostiosoite.

Liikkeen johtaja kertoo Lappeenrannan Uutisissa kuulleensa vasta myöhemmin, että autoesittelijäksi kutsuttu Tukiainen on tuomittu rattijuoppo. Asia ei kuitenkaan kuulemma vaikuta tehtyihin sopimuksiin.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen

Kommentit

miten seiska kehtaa rahastaa tuolla lapsenasteelle jääneellä barballa .ei pysty enää lukemaan seiskaa,etteikö tuo kummitus hyppää näkyviin.

Taitaa Tuksulle olla Transporterin takaboxi tutuin paikka matkustaa viime aikoina…

Menee tosiaan pikkuyrittäjälle hankalaksi jos joutuu itse maksamaan noita alveja ja muita Jouleenen puolesta.
Tää on vielä niin julkinen juttu, että verottaja varmaan seuraa tilannetta. Pimeiden palkkioiden maksajat varokaa 🙂

Juutalainen voi mennä naimisiin vain oman uskonsa edustajan kanssa. Naida saa vissiin muitakin. Arto, tuo laiska lapamato, joka on kokeillut tuntitöitäkin

”Johanna Tukiainen on aivan tavallinen suomalainen veronmaksaja ja EU-kansalainen”.

En nyt ihan noinkaan sanoisi. Verot eivät ainakaan ole koskaan kuuluneet hänen arvomaailmassaan kärkisijoille ja kyllä sanosin, ettei keskiverto EU-kansalainen ole juovuksissa kuukausitolkulla ilman, että promille kävisi nollassa kertaakaan.
Mutta siinä mielessä samaa mieltä, ettei missään tapauksessa kuuluisi julkisuuteen, koska ei mitään meriittejä, joilla voisi ylpeillä. Jos itse olisin edes yhden hänen tempauksistaan tehnyt, olisin ajat sitten muuttanut kauas ja tuntemattomaan paikkaan.

Toivottavasti tämä yrittäjä huomioi, ettei Jolandan yritys ole enää arvonlisärekisterissä, jolloin toimeksiantajan on huolehdittava siitä, että tilittää Alvin verottajalle ja muut maksut eläkevakuutukselle ym tai saattaa yrittäjäreppanakin joutua maksmaan korkoja, tai pahimmassa tapauksessa jopa sakkoa.
Siksi tuo ytj.fi muutama vuosi sitten tehtiin todella julkiseksi, että jokainen toimeksiantaja/yhteistyökumppani TAJUAA tarkistaa, onko mitään firmaa olemassakaan, tai kuten tässä tapauksessa; verottaja sanonut sopimuksen irti. Täyttä skeidaa puhui Jolanda kertoessaan lyhentäneensä verovelkojaan, koska jos olisi sen tehnyt, olisi väliaikaisesi päässyt takasin rekisteriin. Ikävää, että ihminen on niin sekaisin, ettei enää tiedä, mikä on haavesatua ja mikä on totuutta..

Johanna Tukiainen on aivan tavallinen suomalainen veronmaksaja ja EU-kansalainen.

Hahahahahaha, siinä sitä on glamouria kerrakseen. Paljonko saat palkkaa Jolene tästä keikasta? Varmaan pyydät palkan kuitenkin käteisenä ettei vouti vie?

Juurikin näin. Tuomittu rattijuoppo esittelee autoja. ironiaa parhaimmillaan. Kerros mulle tuksu, millä autolla on hauskinta ajaa kännissä? Kun kerta itket mieluummin mersun kuin ladan takapenkillä, niin millaista on vääntää itkua poliisiauton takapekillä?

nää tuksun jutut on niin hauskoja. hahhahhaaa. esimerkiksi tuksun hääkakku: piti olla suuri glamourjenkkiunelma kakku. mitä oli? tavallinen kermakerroskakku. morsiusneitoina piti olla 5 julkkiskaunotarta: näin vain kaksi nobodyä. piti olla upeaa hääohjelmaa: oli keskitasoinen coverbändi. ihan vaan muutama esimerkki mainitakseni. nää tussun jutut on kyllä hulvattomia. tosin pitää kadehtia hänen kykyään selittää aina musta valkoiseksi – ainakin itselleen, kukaan muuhan ei tussun juttuihin ole uskonut enää vuosiin

toivottavasti messuisäntä tietää että jossu raahaa artoa nykyisin mukanaan joka paikkaan, ja jostain syystä artokin aina heiluu estradilla, vaikka kukaan ei sitä sinne ole tilannut…

Mutta tämähän on vain väärinkäsitys!
Tuksulle oli unohdettu mainita, ettei siellä myytävänä olekaan niitä uusimpia mersuja tai lamborghineja!

Glamuuria glamuuria.
Johanna ei varmaan koskaan putoa tänne tavallisten kuolevaisten pariin.

Oma kommentti