Maa kutsui BB-Iidaa!

Iida KetolaBB-Iida Ketola koki yhteiskunnallisen valveutumisen hetkiä kohdattuaan hiusongelmia.

-Vituttaa, kun en omista hyvää suoristusrautaa! Nyt olen sitten paplareitten vannoutunut käyttäjä. On se paljon rankempaa, kun ei ole hyvää suoristusrautaa verrattuna esimerkiksi siihen, että joillain ei satu olemaan puhdasta vettä. Nappulat ja järki päähän, Iida! mimmi päivitti Twitteriinsä.

Hyvä, Iita! Tällä menolla sinusta tulee vielä missi.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB, Iida Ketola

Kommentit

Voi ei… Itse olen tatuoija ja voin sanoa että tuo ”kuva” on aivan järkyttävä.. Joku amatööri saanut päähänsä tehdä tatuointi. Kannattaa käydä ammattilaisella eikä pilata ihoaan..

Voi sentään , huvittava asia tuo tatuointi , tatuoinnin hoito on tärkeä osa tatuoinnin värien pysymiseen ym ym . Ja jos hoito ohjeita ei noudata kuvasta tulee usei hirveä lopputulos. voisi Ida tai Iida ihan itse kertoa julkisuudessa myös sen miten tatuoinnin hoito sujui , esim. käyttikö jotain vaatetta mikä olisi pilannut kuvan , mutta ei se ole niin tärkeätä tietää ja kertoa , kun tietämättömät urpot ei hoida hoito ohjeen mukaan tatuointiaan ja pilaa toisten tekemiä töitä ja sitä kautta antaa tekijästä huonon kuvan , hehehe mutta urpoja on ja pysyy . hauskaa ja oppivaista loppuvuotta Ida :)))))

Iida Ketola=maailman ihanin ja seksikkäin. Lisää uutisointia Iidasta!
kauneudellesi kateelliset valittaa taas vaihteeksi!

Mitä toi tatska esittää? Tuksun Artoko siinä on kuvassa?

Sulla on tossa kuvassa joku paskatahra jalassa. Pese lika pois.

Mistä näitä ”julkkiksia” ja ”tähtiä” tähän maahan riittää 🙂 Eikö lehdillä ole oikeasti parempia uutisia kuin nostaa nämä ”tähdet” esille? On Iida ja Johanna, on Esko ja se sen vaimo, jolla on se väärin kirjoitettu tatuointi…On Viivi missit ja sen yhä vain otsikoissa roikkuva ”toimitusjohtaja” exä ja on BB ”tähtiä” vaikka muille jakaa. Onnetonta meininkiä. Nämä ”tähdet” ovat varmaan ihan mehuissaan tavatessaan ihan oikean ”tähden”, eli jonkun joka esiintyy julkisuudessa omien ansioidensa ja omien lahjojensa vuoksi.

Oma kommentti