Maahanmuuttoministeri Thors: ”Pohjois-Karjala tarvitsee maahanmuuttajia!”

Astrid ThorsMaahanmuuttoministeri Astrid Thors on antanut tammikuun Hymyyn räväkän haastattelun, jossa hän puolustaa – aivan työkseen – maahanmuuttoa.

-Maahanmuuttajat tuovat osaamista, uusia ajatuksia ja uusia ideoita. Ilman niitä ei teollisuuskaan voi kehittyä. Olemme täysin riippuvaisia vientikaupasta, sillä se tuo 40 prosenttia bruttokansantuotteestamme, Thors lausuu lehdessä.

 

-Jos emme saa enää maahanmuuttajia, meidän on opeteltava tekemän toisenlaisia töitä. Siinäkin mielessä, ettemme enää saa esimerkiksi bussinkuljettajia ja siivoajia. Suomalaisten on pidennettävä työuriaan, mutta se ei riitä, jos haluamme säilyttää elintasomme. Suuret ikäluokat eläköityvät. Maahanmuuttajia tarvitaan etenkin muuttotappiokuntiin, kuten vaikkapa Pohjois-Karjalan Nurmekseen. Pelkistäen voisi todeta, että ilman maahanmuttoa Suomi tulee näivettymään, laukoo Thors.

 

Teksti:Hymyn toimitus
Avainsanat: Astrid Thors, maahanmuutto, ministeri

Kommentit

ULKOMAALAISTEN PERSEEN NUOLIJA MUUTA SUOMESTA POIS NIIN EI TÄRTTE NIITÄ TÄNNE VETÄÄ

helo,
all stupid rasist peoples.listen all the countries have forigners.now a days without forieners any countries economics can not run.if you are that much rasist with forieners please do not go summer holy day outside of finland.do not import nothing .do not export nothing. ha ha ha ha ha ha ha ha ……foolish peoples.please respect the people .please be a human do not look other people ass .look firstly your ass….

Onko syytä äänestää hallituksen(RKP+KOK+KEPU+VIHR) ja Perussuomalaisten ulkomaalaisia koskevan politiikan puolesta?

Miksi Tsekit iloitsevat kommunismista? -Kun se on slovakiassakin.
Miksi hesalaiset iloitsevat
arvokkaista mut..öö..murjaaneistaan?
-Kun niitä on Joensuussakin.

Satuitteko hyvät Suomalaiset tietää, että maahanmuuttajista osa hakee myös sosiaaliapua Ruotsista?! Näin vain on niin onko jossain mahdollisesti jokin vialla? Helsingistä tai Turusta laivalla naapurimaahan ja apujen kera takaisin tänne hymyssä suin. Eikö olekin törkeetä?! Minäkin mieluusti reissaisin ja hakisin vain rahaa käteen tekemättä mitään ja taas seuraavaan paikkaan. Niin ja tietenkin rakkaat ”sukulaiset” mukaan. Meillä valitettavasti on henkilöpaperit mukana niin se ei ihan niin vain käy. Meitä pidetään aivan hulvattoman tyhminä..Täytyyhän tämän olla tiedossa päättäjillä, mutta miksi ei tehdä mitään?!

Nämä työhaluttomat maahanmuuttajat ovat kuin syöpä suomineidossa. Otetaan vaan tänne niitä hyvinkoulutettuja insinöörejä ja muita hyödyllisiä maahanmuuttajia. Verot pitää maksaa Suomeen. Eikä mitään hemmetiin hyysäystä näille.

Jos verovaroilla ei elätettäisi kaikenmaailman puliveivareita, kunnon ihmisillä olisi ehkä uskallusta lisääntyä kun siihen olisi viimein varaa.

jep jep teollisuuden moniosaajia = 90% somaleista luku- ja kirjoitustaidottomia.

Äly hoi..älä jätä!
Mamut omaan maahansa ja suomalaisille töitä!
Laiskat ”elätit” ne sikiää ja täyttää maan..mihin sitten suomalaiset mahtuvat?

Pohjois-Karjalassa on mamuja lorvimassa ja rötöstelemässä jo nytkin liikaa. Tänne ei tarvita lisää enää yhtään somalia tai muuta lukutaidotonta elättiä. Mikä hinku Thorsilla on kerätä Suomeen samat ongelmat kuin muissa eurooppalaisissa maissa, joissa ne uhkaavat jo yhteiskuntarauhaa.

kuka tätä kukkahattutätiä edes äänestää?? Haloo suomalaiset! Ei voi ku ihmetellä näitä sen sanomisia taas…

tähän on vain yksi ratkaisu! ÄÄNSETÄKÄÄ PERUSSUOMALAISIA!!!

Levy on tainu jäädä paikalleen..eiköhän kaikki tiedä mikä meininki on näiden muutajien kanssa..suurin osa asuu pääkaupunkiseudulla rahastamassa ja viemässä suomalaisten suusta leivät. Päättäjien olis jo aika herätä syvästä unestaan. Rajansa kaikella. Olisko omissa kansalaisissa jotain myös huolehdittavaa?!?!?! Täyshoito sellaisilla ketä ei ole suomen eteen hitusen vertaa. Järkyttävää..nehän pitää meitä ihan pelleinä..kelle nyt raha ja täyshoito ei kelpais..

Onneksi vaalit on keväällä ja toivon hartaasti että Thors:n täti ei pääse läpi.
Tai että edes uus hallitus ymmärtää jättää Thorsin ilman ministerinpaikkaa.

Voisi kyllä maahanmuutossa ottaa täysin uuden menettelytavan, ettei tulisi lisää näitä sosiaalietujen hamstraajia. Mikäli ei tietyn ajan sisään ole oppinut suomea, hankkinut koulutusta ja työpaikkaa niin maasta pois. Mihin me tarvitsemme ihmisiä, jotka eivät sentilläkään osallistu veroihin ja jotkut eivät jopa suostu edes opettelemaan suomea. Samaten rikollisuuden kanssa saisi olla nollatoleranssi, kerrasta pois.

”Maahanmuuttajat tuovat osaamista, uusia ajatuksia ja uusia ideoita.”

Huh huh. Taisi tulla aprillipäivän lausunto vähän liian aikaisin. Uusia ajatuksia ja ideoita on varmaan liikaakin, mutta osaaminen on vähän kyseenalaista. Ei taida Suomi lähteä nousuun pelkkiä pakolaiskeskuksia perustamalla ja sosiaalitukia maksamalla.

RKP tarvitsee ääniä turvatakseen asemansa ja ruotsi on niin helppoa että maahanmuuttajatkin sen oppivat (ainakin paremmin kuin Suomen) ja niin ruotsinkielen asema on turvattu jopa ITÄ_-SUOMESSA.

(huom.viimeaikaiset keskustelut pakkoruotsin poistamisesta tai korvaamisesta Itäisessä Suomessa siellä paljon hyödyllisemmällä Venäjänkielen opiskelulla )

just bussikuskiksi tänne vaan jos ois niitä busseja mitkä kulkisi täällä syrjäseuduilla ja mitä siivoomista täällä on kaikki kyläkoulutkin lopetetaan tasasesti joka kylästä.

Irvokasta puhetta ästrit-tädiltä.Että viittiikin.

tyhmää!!!!Mehän sitä osaamista viemme kehitysmaihin!!!mitä ihmettä?????? ja sitä paitsi tämä on nähty!kuin moni Muslimi nainen käy töissä?? kun eivät muka osaa suomea?! vaikka totuus on toinen!!

Ja heti ollaan rasisteja kun halutaan tietää mitä tää mustankipee muori tarkottaa!!?
Järki käteen.

On kyl taas sellaista. Nämä valtiomme ”kannatamme maahanmuuttoa”- jengi samaan ääneen vastustaa rasisimia henkeen ja vereen ja aina kuitenkin kommenteista käy rivien välistä selvästi ilmi, että ”jos emme ota mm. somaleja tänne, niin meillä ei kohta ole bussikuskeja eikä siivoojia”?? Aikas rasistinen ajattelumalli taustalla. Lisäksi, nämäkö ne kehittävät Suomen vientiä ja teollisuutta? Varmasti löytyy koulutettua ja paremmin kulttuuriselta kantiltakin paremmin sopivaa jengiä euroopasta Suomea asuttamaan, jos kerran ilman sitä näivetymme. Paskan latvat!

”Siinäkin mielessä, ettemme enää saa esimerkiksi bussinkuljettajia ja siivoajia.”

nostaa sitä palkkaa niin kyllä tekijöitä riittää, tyhmäksikkö meitä luulet rakas astrid, ei maahanmuuttajatkaan tuota paskahommaa loputtomiin tee mitättömillä palkoilla.

Viimeisetkin järjenhituiset hävinneet Thorsilta
Kuvitteleeko ko ministeri , että suomen 300 000 työttömässä ei olisi potentiaalia bussikuskeiksi ym, pointti on vain siinä kun siitä tarvitsisi maksaa palkkaa, kun taas näille Thorris hyysättäville tarjotaan asunnot tykötarpeineen ja kaikenmaailman maahanmuuttajan erityistukineen , niin tottakai heidän on helppo ottaa vastaan sellaistakin työtä jolla suomalainen ei pysty elämään.

”-Maahanmuuttajat tuovat osaamista, uusia ajatuksia ja uusia ideoita. Ilman niitä ei teollisuuskaan voi kehittyä.”

”meidän on opeteltava tekemän toisenlaisia töitä. Siinäkin mielessä, ettemme enää saa esimerkiksi bussinkuljettajia ja siivoajia.”

Kerroppa nyt Astrid tarkemmin miten kehitämme ja luomme uusia innovaatioita esim. imurin toimintaan. Kuinkahan voisimme kehittää ratin rakennetta.

Lisää mamukuskejahan tarvitaan, juurikin tapahtui yksittäistapaus Turussa, jossa mamukuljettaja raiskasi asiakkaan.

Pystytkö ampumaan itseäsi vielä pahemmin jalkaan Astrid? Jos et, koita jotain muuta.

Thurska ja Wallin ovat päättäneet ottaa ruotsinkielisiin kuntiin pakolaisia niin, että RKP:n äänestäjäkunta nousee 10 %:in. Annappas olla, TV näytti ohjelman Pohjanmaalta. Siinä hurrien valitsemat maahanmuuttajat olivat kaikki valkoisia. Nurkassa kurkki huivin alta näön vuoksi yksi somalinainen. Että sellainen tapaus.

Mitä jos lakkauttaisimme varusmiespalveluksen, ja ottaisimme Somaliasta ruokapalkalla kokoneita taistelijoita?

ensin työt työttömille suomalaisille. maahanmuuttajien täytyy tulla myös suomalaista kulttuuria sitten vastaan eikä vinkua joka helvetin asiasta, kuului uskontoon tai ei..parempi että niitä ei tulis ollenkaan enää!!!

Ei Pohjois-Karjalaaan tarvita vierastyövoimaa, vaan työpaikkoja!

Vai Somaliasta tulee ideoita Pohjois-Karjalan teollisuuden kehittämiseen? Höpö, höpö täti Astrid.

Eivät sosiaalituristit Pohjois-Karjalaan jää.

Kuten somalit ja afgaanit? Astrid täti voisi hieman tarkentaa, että japanilaisesta insinööristä voisi olla hyötyä, mutta vaikkapa edellä mainituilla kansallisuuksilla hyödyllisyydestä ovat todennäköisyydeltään luokkaa seitsemän oikein lotossa yhdellä veikkausrivillä.

On se kumma, että tuo täti saa olla virassaan.

Voisi Thors täsmentää mitä on nämä maahanmuuttajat. Ovatko esimerkiksi venäläisiä työperäisiä muuttajia vaiko lukutaidottomia Somaleita jotka vaativat satojatuhansia maksavan hyysäyksen. Mitä Thors oikeasti tarkoittaa jää epäselväksi, koska hän tarkoituksella niputtaa keskenään pakolaiset ja työperäiset maahanmuuttajat.

Hymy voisi kysyä ministeri Thors:lta mihin maahan hän aikoo siirtyä pakolaiseksi kun Suomen kansalta palaa pinna.

Maahanmuuttajista saa hyviä motokuskeja nurmeksen metsäkoneyrittäjille. Palkathan on jo mamu tasolla siellä.

Tänne kohta vyöryy rasistit joukolla pilkkaamaan. Astrid on kuitenkin oikeassa,tämä maa ei pärjää ilman maahanmuuttajia. Kysykää vaikkapa asiantuntijoilta,taikka hallitukselta!

-Maahanmuuttajat tuovat osaamista, uusia ajatuksia ja uusia ideoita. Ilman niitä ei teollisuuskaan voi kehittyä.

-Joo, kunhan nämä mamut on esim. Englannista… Austraaliasta… muualta kun somaliasta ym! Kiinnostas tietää paljonko sitä osaamista tulee just esim. somaliasta???

Oma kommentti