Maailmalla leviävä villitys saavutti myös meidät – tämä suomalaisjulkkis pienennytti vaginansa!

Janita JanatuinenStara-verkkolehti uutisoi tänään maailmalla leviävästä villityksestä, jossa nuoret naiset pienennyttävät alapäätään kirurgisesti.  Aiemmin operaatio on tunnettu vain synnyttäneiden keskuudessa. Myös Suomesta löytyy julkkis, joka pienennytti pimpsansa.

Hän on takavuosina paljon julkisuutta kerännyt kohumalli Janita Janatuinen, joka tuli tunnetuksi litran silikoneistaan. Janita oli edellä aikaansa ja marssi leikkaukseen jo viisi vuotta sitten. Tuolloin hänellä oli 8- ja 2-vuotiaat lapset.

Myöhemmin Janita kertoi olleensa tyytyväinen leikkaustulokseen. Leikkauksen jälkeen naisella on yhdyntäkielto, joka kestää useita viikkoja.

Janitalle on tehty muitakin kauneusoperaatioita. Rintansa hän on suurennuttanut useasti ja joitakin aikoja sitten hän haaveili ”litrasilikoniensa” poistosta.

Täällä Janitaa rohkeasti

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Janita Janatuinen

Kommentit

Jospa toimitus ottaisi hieman selvää asioista. Kyseessä ei ole mikään kosmeettisista syistä tehtävä leikkaus vaan gynekologisen laskeuman hoitona tehtävä leikkaus. Toimittaja on hyvä ja katsoo vaikka googlesta termit kolporrafia anterior ja kolporrafia posterior. Ja tiedoksi, että näitä ”pimpsan pienennysleikkauksia” tehdään Suomessa erikoissairaanhoidossa päivittäin kymmeniä, että kyseessä ei ole mikään uusi juttu tai villitys.

Oma kommentti