Maailman seksikkäin äiti tulee tässä – huuuh!

Voiko mitään parempaa olla kuin bikiniasuisten seksikkäiden naisten kuvien katselu? No ei! Tsekatkaa tätäkin kuumaa brasilialaista mallia, Alessandra Ambrosiota, joka keimailee Victoria’s Secretin tuoreimmassa uima-asukatalogissa upeissa pinkeissä bikineissään.

Alessandra on 29-vuotias malli, joka aloitti uransa poseeraamalla Brasialian Marie Claire -lehden sivuilla. Sen jälkeen mimmi on esiintynyt muun muassa Cosmopolitanissa ja Ellessä. Tämä typykkä on kävellyt myös Christian Diorin, Victoria’s Secretin, Christian Lacroixin ja monien muiden muotitalojen muotinäytöksissä. Alessandra jää meille kuitenkin vain kaukaiseksi unelmaksi, sillä hänellä on yhdessä kihlattunsa Jamie Mazurin kanssa 3-vuotias tytär Anja Louise Ambrosio Mazur. Nyt tsekkaamaan tämän mamman upeita bikinikuvia, tuolta linkistä!
 
http://www.popoholic.com/2010/12/31/happy-new-year-my-peeps-aka-drool-inducing-new-alessandra-ambrosio- | bikini-pictures/

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Alessandra Ambrosio, Anja Louise Ambrosio Mazur, Jamie Mazur

Kommentit

Montakin seksikkäämpää äitiä olen pann..tavannut! tää on sitä ameriiiikan unelmaa vaan tää suomestakin löytää parempia milffejä! mites esim. Susanna Penttilä?

Todella kaunis ja eroottinen nainen tekisin mitä vaan hänen puolesta,toivottavasti näkisin jossakin hänet livenä!!!!!!!

Oma kommentti