Maailmanmatkaaja Elina Tervo: Täällä ovat sitkeimmät ahdistelijamiehet!

Maailmanmatkaaja ja netissä lähetetettävän Wanderers Of The World (WOW) -matkaohjelman juontaja Elina Tervo avautuu Hymyn painetun lehden ”revolverityyppisessä” haastattelussa kymmenistä mielenkiintoisista asioista ja sattumuksista ja paljastaa elämänsä salaisuuksia.

Voit lukea lehdestä loput. Tässä muutamia kysymyksiä ja vastauksia jutusta.

Matkasi reissuromanssit?
Hahaa, no ei hirveästi ole. Mulla on aina kuvaaja mukana ja hän on saanut todistaa mun nunnamaisuutta.

Millaisesta tyypistä tykkäät?
Oikeista tyypeistä. Mua ei vois vähempää kiinnostaa itseään korostavat egoistit. Mua kiinnostaa ihminen, joka on nähnyt muutakin kuin oman napansa ja pankkitilinsä. Ihminen joka tajuaa tätä maailmaa ja sen menoa vähän syvemmin. On kuitenkin rento ja osaa ottaa elämästä ilon irti ja on seikkaileva nautiskelija.

Saatko miehiltä härskejä viestejä?
Saan. Ja muistutan jatkuvasti, että miten naisille kuuluisi puhua ja missä on käytöstavat. Toiset tajuaa, toiset ei.

Missä päin maailmaa ovat sinnikkäimmät ahdistelijat?
Instagramissa.

Entä kohteliaimmat herrasmiehet?
Israelissa on niin hyvätapaisia ihmisiä, että sieltä sais kaikki ottaa vähän mallia. Tykkään myös jenkkimiehistä. He käyttäytyvät hyvin.

Ovatko kuvasi olleet liian seksikkäitä Instagramissa?
Jos nännit on jollekin joku tabu, niin mä julkaisen siitä huolimatta juuri sellaista sisältöä kuin itse näen parhaaksi ja mikä musta on kaunista. Haluan korostaa sitä, että minulla naisena on itsemääräämisoikeus vartalooni ja saan pukeutua niin peittävästi tai paljastavasti kuin itse haluan. Eikä kenelläkään ole oikeutta tulla arvostelemaan sitä. Jos et halua katsoa, älä katso. Minä haluan olla nainen ja naisellinen sellainen. Mä en ikinä halua alkaa näyttää pojalta. Seksikkyys on myöskin voimavara, jota kaikkien tulisi opetella käyttämään, eikä häpeämään. Olen siksi sydämessäni enemmän latino kuin pohjoismaalainen nainen.

Mitä kauneusleikkauksia sinulle on tehty?
Vaikka ja mitä! Sitten kun alan rupsahtamaan, niin kyllä aion turvautua botoxiin ja muihin apuihin. Eikä siinä ole mitään ihmeellistä. Ulkonäkö on minulle tärkeä asia ja haluan näyttää hyvältä.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Elina Tervo, Wanderers Of The World (WOW)

Kommentit

Oma kommentti