Maikkarin tv-juontaja suivaantui arvostelijoihin: ”Tyhmiä, hulluja ihmisiä!”

Maikkarin peliohjelmajuontaja Niko Saarinen on väsynyt nettikommentoijiin, joita hän syyttää katkeriksi ihmisiksi. Niko ihmettelee, että ketään ei olevinaan kiinnosta uutiset julkisuudenhenkilöistä, mutta silti kaikki ovat kommentoimassa heistä kertovia juttuja. Ja usein siis negatiivisesti.

-Mulla on sellainen olo että haluaisin kaikki keskustelupalstan ihmiset riviin tuohon mun eteen ja ne saisi puhua suunsa puhtaaksi, jos ne edes kykenee puhumaan. Voin vaan kuvitella kuinka toinen toistaan tyhmempiä ihmisiä sieltä löytyy. Ihmisiä joilla ei ole kontaktia ulkomaailmaan, ihmisiä joita ei koskaan rakastettu, ihmisiä joilla ei ole mitään muuta kuin ”me”. Me saatanan turhanpäiväiset julkkikset joita nämä keskustelupalstan ihmiset elättää, Niko pauhaa.

Niko laittaa kommentoijille suorasukaisen viestin: näiden tulisi katsoa wikipediasta hullun määritelmä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Niko Saarinen

Kommentit

niko huipputyyppi,säälittävät kateelliset ihmiset siuta mollaa älä välitä.sie oot päivänpaiste.haleja

Niin..Niko,eikös tää juttu lähtenyt siitä alkuun kun kerroit että jossain hotelli-motellissa oli ollut tosi kylmä.Mitäs ”järkevää” sellaseen vois tai pitäis kommentoida?Kun tiedät varsin hyvin että täällä KOMMENTOIDAAN !!

Hankkikaa te urpot elämä. Jokainenhan tekee vaan työtänsä.

jeeee,vähän siistiä kun tällaiset provoilut iskee jonku sydämeen suoraan 😀 hahaaa,luulis tuollasen ”megajulkkiksen” jo osaavan suhtautua keskustelupalstoihin tietyllä välinpitämättömyydellään. 😀 hauskaa että joku ottaa nokkiinsa 😀

Julkkistyrkky ilman kunnon saavutuksia louskuttaa leukojaan. Väkisin on julkisuuteen jotain kommentoitava, ettei vaan painuisi unohduksiin.

Julkkistyrkky ilman kunnon saavutuksia louskuttaa leukojaan. Väkisin on julkisuuteen jotain kommentoitava, ettei vaan painuisi unohduksiin.

Laiha hintti pitäis lähettää loppuiäksi Tanskaan!

mitä kakkaa täälläki jauhetaan, antakaa nikon olla semmonen kun se on, ei se mikään jumala ole vaan tavallinen ihminen joka tekee virheitä siinä missä meki 😀 kuvitelkaa ittenne sen tilalle, mahtais vituttaa. ja naurattaa lukee täältä kaiken mailman pätemisiä ”fiskuilta” ihmisiltä.

Aloitin juuri uuden harrastuksen, meinaan näiden keskustelupalstojen lukemisen:) voittaa kaikki sontaohjelmat, jotka suoltaa näiden keskustelujen tähtiä:) missä näitä lisää?!?

Hullu on vanha nimitys ihmisille, joiden käytös poikkeaa huomattavasti yhteisön normeista, usein mielenterveyden järkkymisen vuoksi. Mielenterveysongelmat ovat niin arka aihe, että monista mielenterveysongelmaisen nimityksistä on tullut poliittisesti epäkorrekteja ja loukkaavia. Sanan hullu tilalle mielenterveysongelmaisen nimitykseksi onkin useampaan kertaan keksitty muita sanoja, kuten mielipuoli, mielenvikainen, mielisairas ja mielenterveysongelmainen.

Monissa kansanperinteissä hulluuden syyksi katsottiin yliluonnollinen paha olento, kuten demoni tai piru. Paha olento oli kiinni tai sisällä ihmisessä ja hallitsi, riivasi tätä. Myös sielun tai jonkun sielun osan, tai suojelushengen kuten enkelin tai jumalan poistuminen ihmisestä tai ihmisen luota saattoi aiheuttaa hulluuden. Hulluus, kuten monet muutkin sairaudet ja ongelmat, voitiin parantaa palauttamalla väärässä paikassa oleva olento takaisin oikeaan paikkaansa; joko häätämällä ihmiseen tullut ylimääräinen olento pois, tai kutsumalla ihmiseen kuuluva olento takaisin. Pahan olennon karkotusta kutsutaan manaamiseksi.

Šamanistisissa kulttuureissa usein ajateltiin, että ihminen on pohjimmiltaan hyvä, selväjärkinen ja terve, ja pahuus, sairaudet ja hulluus tulevat ihmisen ulkopuolelta. Tällaista ihmiskuvaa voidaan pitää myönteisempänä, kuin esimerkiksi suurten yksijumalaisten uskontojen ihmiskuvaa, jossa ihminen on lähtökohtaisesti perisynnin saastuttama, ja elää epätäydellisessä, likaisessa maallisessa ruumiissa. Hulluus ei siis ollut monissa pakanallisissa kansanperinteissä hullun ihmisen syvällinen ominaisuus, eikä ihminen sinänsä ollut itse sekaisin tai paha. Parantumisen mahdollisuudet riippuivat siitä, oliko ihmistä hallitseva olento häädettävissä, tai oliko ihmisestä karannut olento kutsuttavissa takaisin. Hullua hoitavan tietäjän, parantajan tai šamaanin kyvyt olivat tärkeä tekijä hoidossa. Koska ihminen itse ei ollut syypää hulluuteensa, hänen ei välttämättä uskottu voivan paljoa vaikuttaa parantumiseensa.
[muokkaa] Hulluus suomalaisessa kansanperinteessä

Suomalainen kansanperinne tunsi erilaisia hulluuden, mielisairauden ja erikoisen käytöksen lajeja. Kalma oli sairaus, joka johtui ihmiseen suuttuneesta ja tarttuneesta kalman väestä. Kalmaan sairastunut saattoi nähdä outoja olentoja, kuten skitsofreenikko. Ihmisen saattoi taikatempuin tehdä hulluksi, tällaisen uhriksi joutunut oli pilattu. Ihminen saattoi myös menettää sielunsa tai jonkun sieluolentonsa, ja tästä saattoi seurata hänelle vakavia ongelmia, myös hulluutta. Itsettömyys tarkoitti tilaa, jossa sieluolento itse oli lähtenyt omille teilleen, ja ilman sitä ihminen riutui tavalla tai toisella, esimerkiksi vakavasti masentuneena tai vailla itsetuntoa. Masennusta ja saamattomuutta aiheutti myös luonto-haltijan poistuminen, sekä verettömyys.

Hullua hoitavan kansanparantajan oli ensin selvitettävä mistä hulluus johtuu, ja vasta sitten hän saattoi valita oikean hoidon. Joskus jo hulluuden syyn löytäminen vaati monimutkaisia taikakeinoja. Hoito saattoi olla edellä mainitun kaltainen olennon siirto oikeaan paikkaansa.

Eräs Suomessa ja Karjalassa yleinen tapa parantaa hulluja oli näiden pelästyttäminen. Kun ihminen säikäytettiin, samalla ihmistä riivaava paha olento pelästyi ja lähti tiehensä.

Erikoisen käytöksen lajeja, jotka eivät olleet varsinaisesti hulluutta, mutta muistuttivat sitä, olivat esimerkiksi lumottuna oleminen, lemmen eli nykykielellä sukupuolisen halun vallassa oleminen, kohtaus henkiolennon kanssa, yliluonnollinen innostus ja haltijoissaan olo.

Kylähullu on nykyisinkin käytettävä, joskus humoristinenkin nimitys maalaisyhteisön silmätikuksi joutuneesta erikoisesta ihmisestä, joka ei välttämättä ole mielenvikainen. Hän saattaa olla esimerkiksi

Lähti se, kävi just elämänsä ekalla ulkomaan reissulla Tanskassa 🙂 Varmaan jännitti lentokoneessa…

Eikö tämä just ilmoittanut poistuvansa julkisuudesta?

hyvin sanottu niko.ärsyttää ihmiset jotka tulee haukkuu ilman mitään syytä.entäs sitten jos niko on homo?minusta niko on hieno ihminen 🙂

Moikka vaan Suomeen täältä Gambiasta, mä rakastan sua NIPSU.. Word!

Toi kakkakikkeli voisi olla hiljaa ja pysyä pois ”julkisuudesta” kun ei hänellä ole siihen mitään syytä. Se, että on joku nobody jostain Big Brotherista ei tee susta julkkista. Siellä on vain yksi voittaja…siis se joka saa sen voittopotin…kaikilla muilla ei ole mitään muuta kuin tyhjä arpa taskussa. Sitten saa tekopirteänä olla jonkin visailuohjelman ”juontaja” ja suurjulkkis. Ja mitä siihen rivissä seisomiseen tulee niin mikä ettei…kyllä mä voisin tuolle riukukepille sen sanoa mitä hänestä ajattelen en pelkää hänenlaisiaan.

Olisi mahtavaa jos nämä viihde sivustot kirjoittaisivatkin oikeista julkkiksista eivätkä mistään bb-noupadeista.Mutta ei,lisää näitä ”minä olen 40 vuotiaana räkälän pubivisan juontajia”.Arvostan paljon enemmän maahanmuuttajia kuin näitä aivottomia nurisijoita.

Miksi Niko kirjoituksista kiukuttelee, jättäisi lukematta. Eikö hänellä ole muuta elämää kuin me ja meidän kirjoitustemme lukeminen?

Onko itsetunto niin heikko, että kestää ainoastaan hymistelyn?

Omien arviointieni mukaan nämä Suomen julkut saavat juuri sellaista kritiikkiä millaista ovat ansainneetkin. Hyvät saavat hyvää, mutta huonommat myös terävämpää palautetta. Jos palaute ei miellytä, julkun pitää ensiksi miettiä oman toimintansa järkevyyttä.

irpalle: Miten Niko voisi olla vitun asiallinen jätkä? Eikö Niko ole enemmänkin perseestä?

Huhhuh,mitä väkee täällä.Ettekö te ihmiset yhtään mieti ja sitten kun juttu ei kiinnosta nii vaivaudutte vielä tuleen kommentoimaan..Jos ei vittu kiinnosta nii sitte ei kiinnosta ja annetaan asian olla? On se ihmeellistä,kun ootte noinkin kiinnostuneita Nikon elämästä? 🙂 Teitä taitaa vituttaa vaan,kun kaikki ei oo tollasia samanlaisia kusipäitä kun te

”Ihmisiä joilla ei ole kontaktia ulkomaailmaan, ihmisiä joita ei koskaan rakastettu, ihmisiä joilla ei ole mitään muuta kuin ”me””

No jos noin on niin onkohan kovin järkevää ottaa tuosta aseet noiden ihmisten haukkumiseen? Kas kun et mene syöpäklinikalle irvailemaan potilaille niiden heikkouksista ja vastoinkäymisistä. Heillä vaan sairaus on fyysinen, noilla toisilla psyykkinen, ei siinä muuta eroa ole. Itse en ole Nikoa palstoilla pahemmin haukkunut, en tosin kehunutkaan. Huonompiakin BB-naamoja löytyy, ainakin muutama, niistä suurin osa onneksi häipynyt otsikoista.

Kai ihminen saa mielipiteensä ilmaista? Niko on järkevämpi ihminen kuin puolet teistä. 8)

hei ihmiset eiks teillä ihan oikeesti oo muuta tekemistä ku tulla tänne jauhamaan jotain aivan turhaa paskaa siitä mitä muut tekee/sanoo? huhhuh, antaa herran elää omaa elämäänsä, ei teidän tarvii siitä valittaa. jos ei kiinnosta nii antakaa asian olla? mut musta niko on vitun asiallinen jätkä eikä siitä pääse ali eikä yli!! 🙂

Eikös tämä ole se joka kertoi lehdelle aamulla sängynreunaltaan löytyneestä kakkapökäleestä?

niko oot meidän tiennäyttäjä vie meidät valoa kohden!!!

Enempihän se kertoo ihmisestä itsestään jos jaksaa vouhottaa jonkun toisen tekemisistä.

Kaikkihan nikoa kuitenkin rakastavat, saavutuksethan puhuvat puolestaan.

”ei kiinnosta” mielipide ei yleensä tarkoita puhdasta apatiaa vaan sisältää (useimmille itsestäänselvästi) vaatimuksen kiinnostavasta tarjonnasta kritisoidun tilalle.

Nikon ”älä sitten katso” ajatus tarkoittaa käytännössä että eri mielisten pitäisi olla hiljaa ja hyväksyä Nikon valta sen sijaan että yrittävät kommentoimalla edes vähän vaikuttaa.

Kaikkien onneksi jonkun tuntemattoman bloginpitäjä-nikon mielipiteellä ei ole mitään merkitystä.

Miksei, mutta tämän vuoksi jo peruskoulussa tulisi nykyään opettaa
1. medialukutaitoa ja
2. sitä, ettei pelkkä julkisuus julkisuuden vuoksi ole kovin järkevää. Suomessa on jo aivan tarpeeksi ns. BB-julkkiksia

Mitä Mainos-TV tykkää siitä että tällainen jäppinen sooloilee ja pitää blogejaan?

Todellinen maikkarin teeveejuontaja! Idiootti-Nipsu taas vinkuu ja valittaa. Kertokaa jotain uutta PLIIS.

Hyvä Niko. Voimia ja jaksamista sulle, onhan toi rankkaa olla noin ylivertainen. Olen pahoillani kaikkien meidän tyhmempien puolesta. Näytä meille esimerkkiä ja johdata meidät pois haukkujien rakkilaumoista.

Jos julkisuuden henkilöt ovat mallia bb tai salarakas yms. niin ymmärtäähän tavallisten ihmisten suivaantumisen. Oikeita julkkiksia ei enää julkisuudessa nähdä.

Oma kommentti