Maisa Torpan puolisolta, IT-Mikolta, yllättävä ulostulo Maisasta

Kohukaunotar Maisa Torppa on uinut taas syvissä vesissä, kun Seiska kertoi Maisan yrittäneen pokata taannoisissa turkulaisissa pikkujouluissa kaasonsa miestä.

Maisa on kiistänyt väitteet ja kertonut ystäväpiirinsäkin menneen uusiksi hurjia juorupuheita tehtailevien läheisten vuoksi.

Nyt Maisan aviomies, IT-Mikkona tunnettu puoliso, on astunut päivityksellään julkisuuteen. Näin meillä on vakaa syy uskoa, vaikka päivitys onkin julkaistu Maisan sometilillä.

Päivityksessä pariskunta poseeraa iloisena järvimaisema takanaan, ja Mikko kehuu Maisaa niin äitinä, äitipuolena kuin vaimona. Katso alta kyyhkyläisten kuva:

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Maisa Torppa, IT-Mikko

Kommentit

Nyt on sitten tuokin stoori loppuun eletty. Menee ihan vanhojen kaavojen mukaan.. Pakonomaista toitotusta suuresta rakkaudesta puolin ja toisin..Samoin oli JariMatinkin kanssa.. Muistaaksen puhuttiin ns. loppu teksteissä miten suuri ja ainutlaatuinen heidän rakkaus on, mutta ihmisten takia ,median takia erotaan ,mutta rakkaus kestää..Torpalla jo suhde ollut toisen kanssa ties kuinka kauan. Samaten nyt ,kun alkaa tosiasiat tulla julkisuuteen niin voi voi kun rakastetaan….Torpasta ei ole vaimoksi ei äidiksi ,eikä tavalliseen terveeseen pari suhteeseen..Pitää olla mies ,jolla rahaa riittää. Matkoja ,lahjoja ,mahdollisen paljon kaikkea luxusta.. Lomia lomien perään,eikä taatusti mitään normi elämää siivoten,ruokaa laittaen,lapsia hoivaten.. No tietty silloin kun kamerat ovat käynnissä syystä tai toisesta niin silloin ollaan niin pullan tuoksuinen ,että….. Perästä kuuluu,sano torven tekijä ja sitä odotellessa…..

Oma kommentti