Maisa Torpan rohkeat poseeraukset ulkomailla ihmetyttävät – katso kuvat!

Maisa TorppaMaikkarin peliohjelmien juontajana tutuksi tulleesta Miss Bikini Maisa Torpasta on julkaistu kansainvälisellä mallisivulla varsin seksikkäitä otoksia.

Group European Top Models -yrityksen kaikille avoimilla Facebook-sivuilla Maisa poseeraa niin yksin kuin yhdessä muiden mallien kanssa uima-altaalla ja esimerkiksi ruoska kädessään. Joissakin kuvissa Maisa on hevosen kanssa, ja joissakin hyppää altaaseen vanhemman miehen kanssa päätyäkseen tämän hartioille istumaan. Kyseessä on niin kutsuttuja behind scene -kuvia, eli niissä dokumentoidaan varsinaisia kuvauksia.

Joidenkin kuvagalleriassa esiintyvien mallien ulkonäkö ihmetyttää, sillä se ei välttämättä täytä ammattimalleille yleisesti ymmärrettyjä kriteerejä. Sivuilla monet mallit poseeraavat myös asusteissa, jotka tuovat mieleen lähinnä aikuisviihteen. Siitä kuvissa ei kuitenkaan näytä olevan kyse.

European Top Models -firma kertoo olevansa Belgiasta käsin toimiva mallitoimisto, joka hallinnoi myös mallikisaa ja samannimistä mallipalkintoa.

Maisan kuvia täällä.

Ne on otettu syyskuussa tänä vuonna tapahtuneen kuvausviikonlopun aikana. Hymy ei tavoittanut Maisaa kommentoimaan, mistä kuvissa oikein on kyse.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Maisa Torppa

Kommentit

Seksittäitä otoksia. Voi ihme kun ihmetyttää. Ei tässä pornosta ole kyse, eivätkä nämä mallejakaan ole. Mutta silti seksikkäät otokset. Aijai kun öhmötöttää.

Tadaa, olen tutkiva journalisti.

Ei ihmetytä se, että Maisa on joissain akselilla Belgia-Puola toimivassa mallitoimistossa, mutta lähinnä kummastuttaa, että mikä ihmeen mallitoimisto sellainen on, jonka malleista löytyy ihan suoraan sanottuna aika rumia naisia?

Eivät ne mallit ainakaan mitään Top Modeleita ole, vaikka toimiston nimi on sellainen. Mikä lie toimisto, kun katsoo vaatteita joissa poseeraavat…

Kuka se noista on? Sekö, jolla on kankut kuin torpan tytöllä?

Maisa Torppa on entinen chat-juontaja ja lähtee nyt syksyllä suomen Selviytyjät- ohjelmaan, jota ehkä jo kuvataan Hawaijilla.

Ilmeisesti joku entinen maikkarin juontaja…? Mutta missä ohjelmassa se on ollut? Vai onko joku chatti”juontaja”?

Maisa taitaa valitettavasti olla liian fiksu kunnon revityksiin – harmi.

jeee Maisa on hot,1miljoona kertaa parempi ja kauniimpi,kuin tunkiaiset,ja purviainen,ja peltonen,go Maisa

nuo behind the scenes -napsut näyttää paremmilta ku suurin osa Hymyn jätöksistä. Saha ja tikkaat on unohdettu 🙂

Vielä kun saisi Maisasta kuvan, jossa hän poseeraa suu ammollaan ja silmät lautasina!

Oma kommentti