Maisa Torpan tuloissa virhe – tässä tulevat oikeat tulot!

Maisa TorppaHelsingin Sanomat uutisoi Maisa Torpan tuloiksi viime verotuksessa 2 400 euroa. Maisa ehti jo naureskella summalle Facebookissaan ja aiheuttaa melkoisen kalabaliikin.

Maisa nimittäin möläytti tienanneensa summan ”25-kertaisesti”. Tämä sai Facebookissa kommentoivan yleisön naureskelemaan. Maisalle naljailtiin, että aivanko totta tämä väittää tienanneensa 60 000 euroa. Miksi Maisan tulot eivät sitten näy verottajalla?

Maisa ennättikin korjaamaan, että hän tarkoitti oikeammin 10-kertaisesti. Siis että hänen tulonsa olisivat mitä ilmeisemmin 24-25 000 euroa vuodessa.

Sekään ei ole oikein. Hymyn onnistui tarkistaa Maisan tulot kolmelta viime vuodelta. Vuonna 2009 häntä verotettiin Maisa Torppana Uudellamaalla, mutta vuonna 2010 Torppa oli kirjoilla Pirkanmaalla. Vuonna 2011 hänen verotietonsa löytyvät vielä niinikään Pirkanmaalta, mutta sittemmin hänen sukunimensä on aviomiehen mukaan muuttunut Heinolaksi. Nykyisin Torppa (Heinola) asuu Satakunnan veropiirissä, Porissa.

Maisa Torppa tienasi siis vuonna 2011 virallisesti 6 876 euroa ja pääomatuloa 1 357 euroa. Sekoittamisen vaaraa ei ole, sillä Maisa Torppia oli aiemmin vain yksi ja Maisa Heinoloita on Suomessa kaksi henkilöä.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Maisa Torppa, Maisa Heinola

Kommentit

Oma kommentti