Maisa Torpan ystävä julkaisi Maisan nimissä päivityksen: Maisa on nyt huonossa kunnossa sairaalassa

Maisa Torppa julkaisi eilen Instagramin tarinaosuudessa tiedonannon siitä, että päivitykset jäävät nyt vähäksi aikaa tauolle. Syynä oli hänen joutumisensa sairaalahoitoon.

Ilmeisesti Maisan tila on niin vakava, ettei hän itse pysty tekemään päivityksiä. Näin voisi päätellä siitä, että hänen Milla-ystävänsä on nyt käyttänyt Maisan Insta-tiliä tietoa välittääkseen. Näin Milla kirjoittaa:

-Moi Maisan ystävät ja yhteistyökumppanit! Ilmoittelen tätä kautta, että Maisa on huonossa kunnossa ja sairaalahoidossa. Kyse ei ole onneksi koronasta ja Maisa on tällä hetkellä hyvässä hoidossa. Siksi häntä ei saa nyt kiinni. Tämä siis tiedoksi somekampanjoita odotteleville yrityksille ja ystäville, ettei kukaan ihmettele mihin hän on kadonnut. Palataan asiaan myöhemmin, kun Maisa on parantunut. T. Maisan ystävä Milla.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Maisa Torppa, sairaala, korona

Kommentit

Kyllä nyt KAIKKI odottaa sydän kylmänä tulevaa! Törpöllä ei ookkaan ASIAA…

No voi että sentään.. Liekkö kynsi katkennut ja siitähän pitää tehdä draamaa ,kun kyseessä on torppa. Ensin salaperäinen kuva sairaalasta,olisin kyllä odottanut veri roiskeita ympäriinsä ja enemmän vielä rekvisiittaa.. Sitten ystävän ilmoitus ,että nyt ollaan kyllä huonossa hapessa… Mitä kaikkea se huomion hakuisuus teettääkään.. Mieskin kun vaan tällä hetkellä melko tavallinen tallaaja ,niin sitä kauttakaan ei pääse lööppeihin..Hoh hoijaa ,jäämme odottamaan sairaus kertomusta..

Oma kommentti