Maisa Torpasta törkeitä viestejä!

Rallirakas Maisa Torppa on palannut pitämään blogia julkisuuteen ja kirjoittaa nyt vainoajastaan.

-Harva muistaa tai ymmärtää sen, ettei netissäkään saa ihan kaikkea tehdä. Anonyymien nimimerkkien takaa löydetään helposti poliisin avulla ihminen. Kaikensorttinen uhkailu, perättömien juorujen levittäminen ja toista halventava kommentointi on Suomessa rikos, hän muistuttaa aluksi ja paljastaa sitten joutuneensa itsekin pitkällisen vainoamisen uhriksi.

Kun hän alkoi seurustella rallikuski JM Latvalan kanssa, miehen vanhempiin oltiin yhteydessä useista Facebokin feikkiprofiileista ja prepaid-numeroista. Tarkoituksena oli parjata Maisaa.

-Loppukesästä 2017 viestejä alkoi tulla kuitenkin tiiviimmällä syötöllä, ja ekaa kertaa minäkin alennuin lukemaan tekstejä, jotka olivat niin törkeitä, ettei niitä voi edes tähän esimerkiksi laittaa.

Lopulta selvisi, että kyseessä oli keski-ikäinen, ralliympyröissä pyörivä nainen.

Maisa ei kuitenkaan halunnut tehdä asiasta numeroa. Riitti että nainen lopetti häiriköinnin jäätyään kiinni. Lue blogia täältä.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Maisa Torppa

Kommentit

Pitääkö maisa yhtä hyvin myös siipalleen antamansa lupaukset?

Tuollainen vainoaminen on tuomittavaa. No, nyt kaikki voivat arvuutella, kuka tämä ” keski-ikäinen, ralliympyröissä pyörivä nainen” saattaisi olla.

Tässä taannoin, kun Maisa vetäytyi julkisuudesta, silloinkin kohistiin jostain…

Oma kommentti