Maisa esiintyy Discovery plussan Gossip Moms Suomi -ohjelmassa.

Maisa Torppa järkyttyi Lidlissä – aikoo vaihtaa kauppaa

Maisa Torppa kertoo sometarinassaan järkyttyneensä Lidlin palvelusta. Tulevaisuudessa hän aikookin tehdä ostoksiaan Prismassa.

Nainen paljasti somessa pyrkineensä ostamaan vauvan koko viikon ruokatarpeet kerralla, siis äidinmaitokorvikkeet.

– Meillä vauva syö pääsääntöisesti vielä maitoa, vaikka kiinteitä ollaankin aloiteltu. Menin kassalle ja mulle ilmoitettiin, etten saa kolmea lavaa ostaa, vaan ainoastaan kaksi. Luulin tätä aluksi vitsiksi, mutta mulle selitettiin, etten saa ostaa tätä viikon maitosatsia, koska muille ei sitten kuulemma jää, Maisa kirjoittaa pöyristyneenä.

– Mä oon nyt niin järkyttynyt, että en meinaa päästä yli, Maisa tykittää.

Nainen toteaa, että tulevaisuudessa hän aikoo käyttää toista kauppaketjua.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Maisa Torppa

Kommentit

Taitaa olla maisuliinilla silikoonitkin Lidlistä,eihän muutoin tarvitsisi maitoa kaupasta vonkata:(

Voi Jeesus! Kylläpä oli traumaattinen kokemus! Mahtaako tarvita peräti psykoterapiaa ja lääkkeitä? Lehteen piti ilmoittaa asiasta heti. Jos ei olisi maitoa, eikä edes ruokaa Helsingissä, niin valittaisi sitten. Ukrainassa kuollaan, ruoasta ja lääkkeistä on pula. Millainen kana-aivo tämä Torppa on?

Voi hellan jestas sentään kannattais mennä maito tehtaaseen töihin kannattaisko ajatella muitakin

Voin kompata Maisaa. Kerran minulle ravintolassa lopetettiin tarjoilu ja kysyin, miten niin. Vastaus kysymykseen oli, että riittäisi sitten muillekin. Tämän jälkeen en ole käynyt tästä syystä kertaakaan ravintolassa. En ole päässyt tästä koskaan yli, ehkä ali.

Oma kommentti