Maisa Torppa jätti julkisuuden – ei onnistu, toteaa julkkistuntija

Maisa Torppa jätti eilen julkisuuden ilmoittamalla siitä Instagramissaan. Hän pahoitteli tekemiään töppäyksiä, mutta muisti myös sääliä työkseen ikävistä asioista kirjoittavia toimittajia.

Hymy kysäisi julkisuutta tuntevalta life coachinkin työtä tekevältä toimittajalta, Timo Paloselta, miten hän näkee Maisan ilmoituksen.

-Tämä oli aika ristiriitainen viesti. Hän otti uhrin roolin, mutta näissä päivityksissä oli silti sellaista ähäkutti- (jota sanaa hän myös käytti) -tyylistä ylimielisyyttä. Täytyy muistaa että Maisa on itse hakeutunut julkisuuteen vuosien ajan ja nauttinut sen tuomista työ-, toimeentulo-, edustus- ja jopa parisuhdemahdollisuuksista. Tällainen yksipuolinen ilmoitus on hivenen erikoinen, eikä se johda mihinkään, Palonen toteaa.

-Näen tämän vain keinona peittää tämä raskauskohu alleen.

Voiko julkisuudesta sitten vain ilmoittaen poistua?

-No vaikeaa se on. Voi tietenkin alkaa kontrolloida asioita olemalla antamatta haastatteluja. Silti hän on näkyvässä roolissa oleva ihminen, kun liikkuu vaikkapa rallitilaisuuksissa ja niin edelleen. Ymmärsin että joku tv-sarjakin on vielä tulossa ja näyttämättä. Ei siitä julkisuudesta siis hevin voi poistua. Torppa myös ilmoitti ettei poistu sosiaalisesta mediasta. Pitää muistaa että se on myös media. Hän kyllä jatkaa julkisuuttaan ihan samalla tavalla, somehan on tänä päivänä jo iso osa julkisuutta: on olemassa jopa ihan kokonaan somejulkkiksia, Palonen tähdentää.

Julkisuudesta on poistunut takavuosien silikonitähdistä esimerkiksi Satu Lappi. Hän oli näyttävästi 90-luvulla esillä.

-Se onnistui kyllä, mutta historiaa ei tietenkään voi muuttaa. Tämä vaati Lapilta sen, että hän lakkasi täysin julkisen elämän. Esimerkiksi Torpan kohdalla sen pitäisi tarkoittaa, että hän säätäisi Instagram-tilinsäkin vain tosiystävilleen. Kun siellä on faneja, niin se on jo käytännössä julkinen tili, vaikka olisi salattukin, Palonen toteaa.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Maisa Torppa

Kommentit

Oma kommentti