Maisa Torppa karkasi etelän lämpöön ”vauvankääntölomalle” – sivalsi arvostelijoitaan

Maisa Torpan odotus on jo pitkällä. Nainen kertoo lennähtäneensä puolisonsa kanssa Kreikan auringon lämpöön.

-Me lähdettiin ihan extempore, myös lääkärin kannustuksesta ”vauvankääntölomalle”, ja ehkä tämä sitten jonkun sortin häämatkakin on, Maisa kirjoittaa Instagramissaan.

Varsinainen häämatka peruuntui runsas vuosi sitten koronapandemian vuoksi.

-En olisi varmastikaan uskaltanut lähteä ilman kannustusta, ja kun loppujen lopuksi ihan sanottiin, että nyt kyllä lähdette ja et saa puuhata lomalla yhtään mitään. Pelkästään pitää rentoutua ja olla uimarenkaan päällä mahallaan, jotta vauvan saisi käännyttyä pois perätilasta. Ja täähän sopi mulle! Maisa jatkaa tekstissään.

Nainen kertoo nauttineensa Mikkonsa kanssa, sillä paikka on todella rauhallinen ja ihmisiä kohtaa kuulemma vähemmän kuin omassa lähikaupassa.

-Tämä tuli tarpeeseen, Maisa hehkuttaa ja nimittää pyrähdystä rakkauslomaksi.

Maisa ottaa tyynesti vastaan arvostelut Suomesta lähtemisestä. Tällä hetkellähän Suomi rajoittaa maahantuloa lähes kaikista maista ja maailmanlaajuinen matkustamista koskeva yleissuositus on välttää tarpeetonta matkustamista.

-Jos jollain on asiasta mutisemista (niin kuin jollain aina on vaikka kääntäisin vaan päätäni) niin avautumisen voi mennä tekemään jollekin asiaan valveutuneelle laadukkaalle nettikeskustelufoorumille. Sellainen varmasti löytyy! Mä nautin nyt lomasta! Täällä on ihanaa! hän sivaltaa arvostelijoita.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Maisa Torppa, loma

Kommentit

Vai sivalsi Torppa arvostelijoita??? Mihinkähän menisi nauramaan? Nythän oli pakko lähtee ”lämpimään” kun täällä kotona lämpöä on yli kolmekymmentä astetta. Joutui mies rukka hyvittelemään ostamalla reissun ja varmaan veskan ja muutaman mekon.. Olisko nyt kuitenkin pitänyt jäädä hoitamaan poikaansa ja Mikon tyttöä ja muutenkin klaaraamaan asioitaan ennen kuin rykäsee sen uuden tulokkaan.Katsotaan nyt onko reissulta tuliaisena kamala korona tai muuta ikävää. Vain edesvastuuton ihminen ottaa moisia riskejä.

Kukaan lääkäri ei kannusta tällä hetkellä matkustamaan ulkomaille, varsinkaan viimeisillään raskaana olevaa. Pääsiköhän Maisulta taas pikku valkoinen valhe?

Oma kommentti