Maisa Torppa kuluttaa aikaa kotona – kylpee porealtaassa!

Maisa Torppa hemmottelee itseään ”koronakaranteenissa” kotonaan kuuntelemalla äänikirjoja ja kylpemällä porealtaassa.

Eihän Maisa siis oikeasti missään karanteenissa ole, mutta kuten valveutuneet ihmiset yleensä, hänkin välttää nyt tarpeetonta liikkumista.

-Mä oon päättänyt, että himahengailusta huolimatta pädin katsominen meillä ei lisäänny. Koskee julmasti myös lapsia, Maisa toteaa.

Torpan perheessä ei siis töllötetä päivät pitkät nettiä.

-Äänikirjat on paljon parempi vaihtoehto! Aionkin panostaa nyt itseni sivistämiseen ja tietysti mun lempparikirjoihin, eli ruotsalaisiin dekkareihin.

View this post on Instagram

Mä oon päättänyt, että himahengailusta huolimatta pädin katsominen meillä ei lisäänny. Koskee julmasti myös lapsia ? Äänikirjat on paljon parempi vaihtoehto! Aijonkin panostaa nyt itseni sivistämiseen ja tietysti mun lempparikirjoihin, eli ruotsalaisiin dekkareihin. Yhteistyössä Nextoryn kanssa saat kuunnella kuukauden rajattomasti täysin maksutta. Tää tarkoittaa, että sulla on käytössäsi tuhansittain kirjoja! Esim nämä suosikit pystyt kuunnella nyt maksutta: . . ▪️Wanted! Janne ”Nacci” Tranberg: Suomen etsityimmän rikollisen tarina. ▪️ Jere (Karalahti) ▪️ Mikael Gabriel: Himmee ▪️ Loiri (Vesa-Matti) . Ja paaaljon muuta! Saadaksesi tarjouksen klikkaa bion linkkiä tai swaippaa stoorista. Stoorin puolella kerron lisää myös omista suosikeistani ? Have fun! ? #kaupallinenyhteistyö

A post shared by Maisa Torppa (@maisatorppa) on

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Maisa Torppa

Kommentit

Oma kommentti