Maisa esiintyy Discovery plussan Gossip Moms Suomi -ohjelmassa.

Maisa Torppa pettyi läheiseensä: ”Kymmenet ihmiset varoittivat hänestä”

Maisa Torppa on avautunut Instagramissa eräästä päättyneestä ihmissuhteestaan.

-Elämässäni oli ihminen, josta kymmenet ihmiset varoittivat ja kehottivat minua poistamaan hänet ystäväpiiristäni. En naiivina kuitenkaan uskonut muita, hän kertoo.

Marraskuussa Maisa sanoo saaneensa tietää, että ystävä oli myynyt vuosien ajan tietoja Maisasta lehdistölle ja kirjoitellut nettiin.

Kun henkilö jäi asiasta Maisalle kiinni, hän lupasi parantaa tapansa, mutta myöhemmin Maisalle selvisi, ettei näin olekaan käynyt.

-Arvaatte varmaan minkälaista noottia olen saanut laajalta ystäväpiiriltäni ”mitä me tästä henkilöstä sanottiin” -lauseiden saattelemana.

Maisa sanoo, että hänestä on tehty muiden muassa aiheettomia lastensuojeluilmoituksia.

-Perättomissä lastensuojeluilmoituksissa mun väitettiin uhkailevan lapsia, rikkovan leluja ja silpovan lasten vaatteita, Maisa puolustautuu.

-En ole kuullut ikinä mitään näin sairasta, ja jokainen voi kuvitella miltä tuntuu, jos itsestä valehdellaan tällaisiä asioita. Nämä ei ole mitään pikkujuttuja. Absurdeinta asiassa on, että lehdissä kirjoitettiin minun tehneen perättömiä lastensuojeluilmoituksia!

 

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Maisa Torppa

Kommentit

Miten voikin olla niin täydellinen ristiriita sen välillä, mitä Maisku kertoo asioista versus mitä vastapuoli niistä kertoo? Hämmentävää! Melkein tekisi mieli tutustua tuohon muijaan henk. koht., kun vaikuttaa niin sympaattiselta ja ihanalta, mutta jos se totuus onkin se, mitä entiset ystävät ja miehet kertovat, niin en halua olla sellaisten ihmisten kanssa missään tekemisissä.

Tää Maisa ”Törppö” on niin nolo..tunnen suurta myötähäpeää..

Oma kommentti