Maisa Torppa teki hämmentävän tunnustuksen korona-ajastaan: Pelastus minulle…

Maisa Torppa kertoo julkisuuteen, että koronavirus on tavallaan pysäyttänyt hänet niin fyysisesti kuin henkisesti. Hän toteaa, että koronan takia hänen hurja matkusteluintonsa laantui – häneltä peruuntui peräti viisi matkaa aivan lähitulevaisuudessa.

-Maailmantilanne koronaviruksen takia on aivan älyttömän surullinen ja tätä kaikkea ei olisi koskaan uskonut, eikä todellakaan toivonut tapahtuvan. Mä oon kuitenkin tajunnut, että mun elämälle tämä oli ehkä pelastus. Oon lapsuudesta asti tottunut matkustamaan todella usein. Aikuisiällä en ole koskaan ollut näin pitkää aikaa Suomessa, kuin nyt, Maisa kertoo.

Hän somettaa käyttäneensä aiemmin kaiken liikenevän aikansa matkailuun.

-En ole pystynyt olemaan hetkeäkään paikoillani, vaan olen täyttänyt elämäni sinkoillen maailmankolkasta toiseen. Mielestäni rauhattomasta olemuksestani kertoo hyvin se, että koronan takia peruuntui viisi eri ulkomaanmatkaani. Sairas määrä muutamalle kuukaudelle. Nyt on ollut pakko pysähtyä ja rauhoittua. Oon huomannut, että olen ihan yhtä onnellinen (jos en jopa onnellisempi) vaikka en olekaan päässyt vaihtamaan sijaintia luksushotellista toiseen. Ja mua hämmentää tämä! Maisa toteaa.

 

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Maisa Torppa, korona

Kommentit

Oma kommentti