Makuselle murskakritiikkiä: ”Palkat tulevat miten sattuu!”

Pia PakarinenÄsken MTV3:n Korkojen kera -ohjelmassa tehtiin missihistoriaa, kun hallitseva Miss Suomi Pia Pakarinen nosti kutreilleen asetellun missikruunun päästään ja ilmoitti itkien luopuvansa Miss Suomen tittelistä.

Pakarinen myös arvosteli rajusti missiorganisaatiota ja Eino Makusta.

-Organisaatio sanoo, että heitä ei kiinnosta. Olen soittanut Eino Makuselle yhden kerran kesän alussa. Se on ainut kerta, kun on puhuttu… Pyysin apua, ja hän sanoi, että hän ei tiedä asiasta mitään, häntä ei kiinnosta, hän lähtee Espanjaan, Pia tilitti.

-Palkat eivät tule ajallaan, palkat tulevat miten sattuu, hän myös jatkoi.

Pakarisen mielestä missi jää täysin yksin kruunajaisten jälkeen.

Uudeksi Miss Suomeksi nousee suhdekiemuroillaan julkisuudessa jo ansioitunut Sara Sieppi. Saralla on ollut sutinaa Mikael Granlundin ja Hunks-komistuksen kanssa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Miss Suomi, Eino Makunen, Pia Pakarinen

Kommentit

Pia teki ihan oikein! On se ihmeellistä että tuollaisella julkisella alalla ei palkat kulje eikä saisi edes tienata lisää. Tuskinpa kukaan ilmaiseksi työtä tekee,joten ihan oikein on haluta rahaa! Ei täällä kukaan ilmaiseksi elä!! Painukoon Makunen sinne Espanjaan ja jättäköön Suomen missit rauhaan! Kyllä nyt olisi Miss Suomi kilpailun uudistuksen aika!Sitäpaitsi Pialla hyvät mahkut pärjätä ulkomailla maillin töissä! Ei muuta kun Pia kansainvälisesti mallimarkkinoille ja hyödyntämään universium-kisoista saamiaan kontakteja! 🙂

Ettei näissä missi touhuissa olis ihan sama, kun käytetyn autoon myynnissä. Takuu loppuu kun perävalot häviää. Miss Suomi kisoissa järjestäjän osuus loppuu, kun miss suomen perse katoaa näkyvistä.

Makunen rahat saatuaan lähti Espanjaan. Ainoa kannustus Pialle: ET PÄRJÄÄ! Voi vain sanoa, että aika kylmää touhua ja hyvöksikäytön maku koko p…….a touhussa.

Mikä se makunen yleensä edes on?? Rahan kerääjä…Täysin turha äijä.

Vittu se sara sieppi nyt viimenen valinta on. AIVAN BIMBOJEN BIMBO KOKO AKKA!!!

Oma kommentti