Mallipapan renkaat vietiin

Kim RusiSuomeen Rowenta for Elite Model Look –huippumallikisaa puuhaavan mallitoimiston johtajan, Kim Rusin autosta varastettiin perjantain vastaisena yönä renkaat kotipihasta.

Rusin erikoisvarusteltu Peugeot 206 Roland Garros oli nostettu tiilien varaan ja parin tuhannen euron arvoiset renkaat ja vanteet olivat aamulla tiessään.

-Pultit oli kierretty kauniisti takaisin paikoilleen. Varkaat olivat aiheuttaneet myös tuulilasiin mittavan halkeaman. Helsingin Itäkeskuksen poliisi arvaili liikkeellä olleen virolaiset ammattilaiset tilauspuuhissa, Rusi huokaisee Hymylle.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Kim Rusi, Rowenta for Elite Model Look

Kommentit

Rusi on ehkä malli- ja julkkispiireissä ”arvostettu”, mutta tavallisten ihmisten parissa töykeä, ylimielinen ja huonosti käyttäyytyvä nuori mies. Valitettavan moni saanut sen kokea. Tietty pitäähän näiden ”julkkistekijöiden” johonkin itseensä purkaa ja mikä sen parempi kun normi-ihminen. Moni vaan yllättynyt että henkilö joka julkisuudessa ja julkisuuden kanssa tekemisissä käyttäyytyy niin huonosto, taitaa olla huono kotikasvastuspohja. No meitä on moneksi ja kaikille riittää tilaa, ja kaikkista tulee joskus vanhoja ja rahalla ja julkisuudella ei saa ihan kaikkea, eli pilkka kääntyy omaan nilkkaan. Niinkuin Rusin ihan tavallisen auton tavalliset renkaat, taisi olla sisäpiirin kepponen.

Minä olen Rusin kanssa tehnyt töitä alusta asti ja voin sanoa,että on ammattilainen työssään. toimistossa malleilla keskenäänkin todella hyvä henki. kusetustoimistot ovat aivan muita. Näitä elämässä epäonnistuneita Piioja ilmestyy aina silloin tällöin joka julkkikselle kaatamaan paskaa niskaa,mutta ne jäävät omaan arvoonsa.

Kyllä meni piialla ja siruskalla pahasti katkeruuden puolelle. Olen samaa mieltä edellisten kanssa, ette ole kelvannut malliksi. Kotona on syötetty puppua. Oisko läskiä liikaa? Turha sitä toisiin on purkaa. Mitä auton renkaat muuten kuuluu konkurssiin, mitä ei KOSKAAN ole tapahtunut? Minä tosiaan tiedän!

Samaa mieltä edellisten kanssa, itse tehnyt ko. henkilön kanssa, eikä koskaan ole ollut mitään ongelmia. Näitä itseään täynnä olevia katkeria pikkupissiksiä on maailma täysi ja kun heitä ei huomata, niin niiden pienet pilvilinnat romahtavat…

Ole varovainen Piia puheidesi kanssa, alkaa täyttymään herjauksen merkit ja eiköhän Hymyn operaattorit jäljitä ip:si… Katsopa kaupparekisteristä miten kävi…eipä ole firma mennyt konkurssiin kuten vihjaat. En usko, että ihminen toimii alalla 20-vuotta, jos toimisi kuten väität. Taitaa olla jotain henkilökohtaista taustalla…Ehkäpä olet hakenut Rusille joskus töihin, mutta toisin kuin äitisi ja sukusi ovat sinulle, pikku prinsessalle uskotellut pienestä pitäen, että olet kuin malli ja maailman kaunein, niin ammattilaisten silmissä olitkin tavallinen seinäruusu ja kun unelmat murskaantuu, niin sitten kirjoitetaan nettiin paskaa…

Kenelläpä Suomalaisella ei tänä päivänä olisi velkaa? Herätys ääliöt ja tervetuloa todellisuuteen!

Rusi, tämähän on se sama mies joka on kähissyt Tevvo Luumannin kanssa.

Oma kommentti