Mallipomo selätti myymälävarkaan Kampissa!

Kim RusiKampin Narinkkatorilla Helsingissä nähtiin tänään erikoinen episodi, kun kauppakeskuksessa kajahti huuto ”ottakaa varas kiinni”. Sekavakäytöksisen myymälävarkaan perään juoksi monen suomalaiskaunottaren managerina toiminut entinen mallitoimistoyrittäjä Kim Rusi. Hän sai miehen kaadettua maahan ja raahattua takaisin kauppakeskukseen. Tässä vaiheessa vartijatkin löysivät tiensä paikalle.

-Minulle ei tullut edes mieleen, että varkaalla olisi saattanut olla teräase tai vaikkapa injektioneula. Refleksinomaisesti pinkaisin miehen perään, Rusi toteaa.

Yli 20 vuotta alalla ollut Rusi kertoo tekevänsä comebackin muodin maailmaan toukokuussa, kun hän ryhtyy esittelemään kevään trendejä yhdessä stylisti Outi Brouxin kanssa.

Rusi tuli aikoinaan julkisuuteen Suomen nuorimpana ”mallipappana” eli mallitoimiston omistajana. Hän oli vain 16 perustaessaan toimistonsa Turkuun.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Kim Rusi, Outi Broux

Kommentit

mä kyllä runkkaan pornovilimeille jossa on naisia,nii vitun urvelo

Tuskin tämä mikään ”lavastus” on! Maailmassa on vielä herrasmiehiäkin. Tee sinäkin joku hyvä teko Keishg äläkä täälllä turhaan urpoile!

Kuinka ollakkaan kun äijällä on uutta bisnestä tulilla niin heti tehdään *köhöm*lavastettu*köhöm* sanakariteko.

Hienoa että tänä päivänä joku vielä uskaltaa tehdä jotain, useimmiten saa itse turpaansa kun lähtee auttamaan. Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki!

Edelliset kommentoijat ovat persuja/kaappihomoja, muutoslaisia, tekijänoikeusvarkaita tai päivi räsäsen kuville runkkaajia.

Oma kommentti