Mallityttö tilittää Unelmien Poikamies Antista: ”Hän toi vieraita naisia kotiimme!”

Antti PeltonenMiss Suomi Essi Pöysti on yhdistetty julkisuudessa Hunks-tanssija ja TV:n Unelmien Poikamies Antti Pelkoseen.

Mutta nyt puhuu malli ja Hot Rod -missi Tanja Tolvanen, joka lataa täyslaidallisen exänsä, Antin suuntaan.

Tanja jätti viime syksynä oman poikaystävänsä lähtien Antin kelkkaan. Antti oli juuri eronnut laulaja Tina Cousinsista. Nyt Tanja kertoo, mitä Antin ja hänen suhteelle kävi.

-Antti kuskasi vieraita naisia kotiimme. Antti onnistui satuttamaan minua todella. En tiedä, onko mielensä pahoittaneita mahdollisesti muitakin. Toivon kuitenkin, että tarinani myötä myös toiset tytöt osaisivat varoa itsekeskeisiä miehiä! Tanja toteaa.

Tanja TolvanenLue todella värikäs tilitys huhtikuun Hymy-lehdestä!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Essi Pöysti, Antti Peltonen, Unelmien poikamies, Tina Cousins

Kommentit

mä en voi muuta kun olla hiljaa ja ihmetellä….ja todeta jossain vaiheessa kyllä se näin vaan menee niinku on otsikossa lukee ja tähän päivään asti ollukiin niin että ei yks nainen riitä!

dont go anywhere nere him..take it from a woman that knows!!
tina

Ja taas oli antti käyny kiinni jonku naise rintoihin keikalla ja sit saanu turpaansa. ihan oikein. mitäs käy naisten rintoja kopeloimaa !!!

^^ TOTTA!! voi vaan miettiä miks sen Tinanki kanssa oli ? Onhan Tina ollu iha vetävä mimmi mut onhan se jo vanhentunu ja kurppaantunu.. Julkisuutta ? Tottakai suomalainen kaduntallaaja näkee 90luvun maailman kuulussa tähdessä julkisuuden mahdollisuudet. Ja jos on idolsissa käyny, si suomen ”unelmien” poikamies ohjelma, Ja jossai teatteri koulussaki se on ja. huhhuh.. Ja kai toi tanjaki joku pienemmän luokan ”julkkis” oon kun tv ssä oli viime kesän juontamassa ja tekee tota duunia mitä tekee.. ja tanjahan on sit muuten ihan vetävä mimmi et siin saatto viehättää ihan seki plus se et sen avul sai vähä taas julkisuutta ku petti tinaa. Sit nyt Tää missi essi. Missä lie keikalla tutustuivat ku essi oli kattomassa.. Niin olisko antti välttämättä vetäny sylitanssia just essille ja just sen kans ruvennnu pyörii jossei se ois mikää missi ? ku baarit pullollaa naisia muuutenki.

toi ”unelmien” poikamies on herrasmiehestä kaukana, yrittää iskeä varattuja naisia välittämättä yhtään mitä teoillaan aiheuttaa..julkisuudenkipeä pelle koko jätkä!

ei voi muuta kun yhtyä joopin sanoihin. Onhan totta ettei ulkonäön perusteella voi sanoa millainen ihminen on.. ja on antti mielestäni miehenkin näkökulmasta ihan komea. Komea, miehen näköinen mies ei liian kiiltokuvapoika. Mutta kyllä täytyy sanoa ettei tollasta tarinaa kyhästä tyhjästä. Tanja kumminki piti suunsa kiinni edellisen hymy lehden tiimoilla joten tuskin turhaan lähtisi tälläistä keksimään. Ja varmasti osaa antti olla mukava mies ja ihana koska eipä olisi tanja sekä moni muu ollut niin haltioissaan ja viihtynyt miehen kanssa.. Harmi vaan että taitaa miehellä olla valloituksen tarve ja mahdollisesti jonki sortin seksiaddikti kun täytyy olla koko ajan seksiä harrastamassa. Toivon kummallekkin tanjalle ja antille vain hyvää jatkossa. Tanja, miehet osaavat olla kamalia varo, Antti herää todellisuuteen ja tajua että et voi vain metsästää ikuisesti..

Xä väitätkö, että joku olisi kateellinen Antille? hmmm, mistä? Ei ainakaan ulkonäöstä, maineesta, rahasta tai ammatista 😉 Ja minulla ainakin on mediakrittisyyttä, enkä mene joka juoruun, mutta ei Antti ihan pulmunen voi olla kun petettyjä naisia on julkisuudessakin useampia (bettiina, tina, tanja). Puhua se mies osaa, se nähtiin viime vuonna televisiossa.

Tanja on oikeesti mukava tyttö, joka osaa sanoa asiat niinkuin ne ovat, toisin kuin Antti, joka puhuu muuta kuin tekee! Olen tavannut molemmat henkilöt. Musta on hienoa, että Tanja kertoo täällä totuuden Antista, se voi säästää muita naisia sydänsuruilta, kun tajuaa ajoissa millainen mies on kysessä. Kyseinen juttu kun ei ollut mikään tekemällä tehty kohuvalhejuttu (esim. Drita) vaan rehellinen kertomus. Toivon kaikkea hyvää Tanjalle, toivottavasti esiintyy vielä jossakin mukavissa jutuissa julkisuudessa ja missikisoissa. Tanja on pirteä tuulahdus kaikkien silikoniblondien keskellä, kerrankin tyttö joka on naamastakin nätti!

Te, kirjoittajat erotutte selkeästi kahteen kastiin: Ne jotka tuntevat Antin, ja ne, jotka myötäilevät sensaatiolehtien pieruja !

Nimittäin kukaan, joka Antin tuntee, ei oikeesti viestittele tollasta Paskaa, sori vaan !

Kateus vie kalatkin vedestä, ja ikä tuo toivottavasti lisää JÄRKEÄ !!

Antin toiminta on lähiaikoina tiivistynyt Suomen arvoikkaisimpiin paskajuorulehtiin, joissa pyrkyrit pääsevät nauttimaan heken kuuluisuudesta. Samat kyseiset naiset päätyvät vain tähdenlennoiksi. Koska Anttilla on edes hitunen järkeä hän tajuaa olla pyytämättä korjausjuttua, sillä kyseiset pyrkyrit saisivat vain lisää palstatilaa. Harmittaa kaikkien niiden ihmsten puolesta, jotka ovat niin näiden lehtien lumoissa, etteivät kykene näkemään metsää puilta.

Miten tähän koko juttuun muuten vaikuttaa, onko Antti alienein, kissan ja jääkaapin näköinen? se onko toinen alienin näköinen, emme voi tietää onko tämä ihminen herkkä sympaattinen, vai paksa toisten ihmisten hyväksikäyttäjä. Ja vain sillä on merkitystä, ei sillä onko hän alienin näköinen. Se ei tuo minkäänlaista lisäarvoa mielpiteisiinne.

Hahaa. NO nyt saa alieni julkisuutta sitten ainakin kunnolla. Sitähän on mies koko ajan halunnut. Unelmien Poikamies, sitten tuli Tina jonka kanssa olki joka lehdessä ties mistä, nyt Tanja, Essi, ketä vielä.
Teki Tanja Alienille palveluksen, saaapa julkisuutta kun sitä näköjään kaipaa. Mutta toisaalta saattaapa kaikota myös naisetkin. Jos teillä naisillä yhtää vaan on järkee päässä..kattokaa tota. haloja!!

ei täällä moni muutenkaa käytä omaa nimeään. en tunne tanjaa en tunne anttia.. tunnen tanjan joitai kavereita ja oon kuullu ku ne on tätä päivitelly. että kyllä antti oli tanjalta ainaki ihan selkeesti kieltäny miehet yms. Joten on se vittu kumma et äijä sitte raahaa sinne ite yhtäkkiä jotai muijia. Ja satun tietään että ei tanja ite ois soittanu ainakaa tonne ja kertonu vaan noi otti tanjaan yhteyt.. Ja mun mielest iha hieno homma että kerto asiat niin ku ne on menny ettei tu väärinkäsityksiä tai kirjotella mitää vaan vinkkejen perusteella. Ja toivottavasti naiset osaa pysyy kaukana ny tommosist äijist. se tais kumminki olla tän jutun ydin mitä tol välitetää.. ja tanjalt on vaatinu rohkeutta että on antanu tälläsen jutun julkisuutee.. joten naiset ottakaa oppia ettei tanja tehny sitä turhaan. niin ja mun nimi on tiia. : D

Hyvä kattoo näitä ”kavereita” jotka täällä vaahtoaa tanjan puolesta, muttei kuitenkaan koskaan kehtaa omia nimiään laittaa esiin.

Jos mun hyvää kaveria haukuttais netissä syyttä, niin ei mulla olis mitään ongelmaa ihan omalla nimellänikin kertoa, kuinka ”ihana tyyppi” tää frendi on oikeesti. Mutta kumma juttu, kun nää kaikki tanjan ”olen tuntenut tanjan tosi kauan ja se on mun kaveri ja oikeesti tosi hyvä ja symppis tyyppi” ei koskaan uskalla laittaa niitä viestejään omilla nimillään.. Ettei vaan näiden kaikkien ”uskollisten kavereidenkin” nimi olis tanja?

ja varmasti on siis ollu antille tuttuja naisia. mut kumpiki kerta jotka tanja näki oli eri muija. ja olihan ne tanjalle vieraita naisia.. ja myös tanjan kodissa.. Ällöttävää.

mä oon ymmärtäny näin että tanja ja antti asu kimpas ihan ku pari aina ku kumpiki oli himassa.. teki ruokaa katto leffoi ja kaikkee mitä parit tekee.. ja ilta ku sinne joku muija tuli oli sellane et tanjan piti olla hämeenlinnas mut ei si ollukkaaa. eli ehkä se antti oli kuskannu sinne naisia aina ku tanja ei ollu kotona. pannu sillo niitä ja sillo sit tanjaa ku tanja on ollu kotona !
SAIRASTA. äijäl on Seksiaddiktio. eli naiset jos joku haluu munaa.. sinne vaan..
Eikä tanjalla ollu mitää vaikeet aikaa johon antti ois tullu vastaa. Tanja oli läsnä ku antti koki vaikeit aikoja tinan kaa. Oon tosiaan ollu tekemisis tanjan kaa koko ajan ja tiedän kaike mitä on heinäkuust saakka tapahtunu.

Antilla pikku makkara haarojen välissä, ja sillä ei naisia hurmata.

”muusikko Sami Saha”
Yeah right!

Asuu varmaan vieläkin äitinsä kanssa.

”Toi vieraita naisia kotiimme…” Eikös se mennyt niin, että toi hänelle tuttuja naisia omaan kotiinsa.

on kyllä todella ”unelmien” poikamies, jos toi on jonkun mielestä hyvännäkönen niin… 😀 no, makunsa kullakin tietty.

Tanjalle terveisiä: Ettäs kehtaat tehdä tollasta, vaikka totuus on aivan toinen, kuten varsin hyvin tiedät ! Uskomatonta, miten käytit hyväksesi ystäväsi vastaantulon elämäsi vaikena aikana ! En halua sulle mitään pahaa, mutta jos et löydä elämästäsi muuta palautetta, kuin katkeruus, niin säälin sua !
Tanja, toivon, että löydät elämällesi järkevän tarkoituksen, ja jatkat siitä eteenpäin, mutta ei näin !!

Ja tuo on Suomen naisten Unelmien Poikamies?!

Kertoo paljon naisten tasosta täällä!

Essi Pöysti ei ole Antin kanssa ollut,ei seurustellut ei halannut !

Jaahas… ovat nämä Tanja ja Sami jo viime vuonna tilittäneet Hymyssä suhteensa loppua. Kukahan nämä jutut vuotaa lehtiin? Kuka kissan hännän nostaa?

Tanja on kuuma !! On juontamas Miss Hot Rod 2009 kisaa acs ssä! IHANA TYTTÖ

Jos nyt ei tajua naiset pysyä kaukana alienista niin eivät sitte koskaaa !!!! HYI ETTÄ!!! Tyttö oli joutunu kuuntelemaan kun toinen nainen voihkii viereisessä huonees. YÖK!

Tanja on mukava tyttö ja on myös saanut kokea kovia.. enkä tarkoita vain anttia. Ja Tanja ja ex olivat eronneet jo ennen antti tapausta.. eli eipä vain hypännyt antin kelkkaan. Lehti kärjistää ja haluaa tehdä jutusta myyvän.!! Ja satun tietämään että Tanja ja tämä ex eli muusikko Sami Saha ovat hyvissä väleissä edelleen.. eli eivät kanna kaunaa toisilleen mistään…

Eipä ole ainoa hirvitys tällä sivulla. En kyllä koskis pitkällä tikulla tohon pikkumissiin.

kamalan näkönen äijä…. ”Painajaisten Impotentti” pikemminki ku ”Unelmien Poikamies”… 😀

ei antilla ole juuri mitään kalsareissaan. EIkös se filammanut juuri sitä leuatonta BB-tussua on exansä kanssa. Saivan mimmit touhuta kun miehestä ei ollut mihinkään!

Hyi. En koskisi tuon näköseen iljetykseen edes pitkällä tikulla. Taitaa olla tää juttu ihan sittiä, ei ton näkönen saa mitää naisia..Hyi, kun puistattaa.

Unelmien poikamies..siis wtf? Äijähän näyttää lähinnä massamurhaajalta. Ei tuollaisen perään kannata itkeä.

Antti todellakin näyttää alienilta 🙁 yöks, kuka tollast ees haluu hyiii :(((

Sitä kuule saa mitä tilaa, senkin kaksinaismoralisti. Oli sulle ihan oikein btw!

Johan sen Bond-leffat näyttivät että Rautaleualla ei ole tunteita. Ja nimimerkki ”Tota…” on todellakin asian ytimessä, mitenhän uhriksi tekeytyvä Tanja Tolvana.. sori, Tolvanen on mahtanut satuttaa omilla teoillaan exäänsä? Karma is a bitch..

”Tanja jätti viime syksynä oman poikaystävänsä lähtien Antin kelkkaan.” ja ton jälkeen puhutaan muiden itsekeskeisyydestä?

toi anttihan on ihan alienin näkönen. ite suosisin mieluummin komeita ja viisaita miehiä ja näistä antti ei edusta kumpaakaan…

Oma kommentti