Manageri huolissaan Yolanda Tukiaisen ja Arto Länsmanin häistä!

Tuija JärvinenMoneskohan kerta, kun Yolanda Tukiaisen ja hänen sulhosiippansa Arto Länsmanin hääsuunnitelmissa on ryppy. Keskiviikkoisen Maria-tv-ohjelman jälkeen Arto näytti ottaneen taas hatkat, ja nyt tulevista häistä on huolestunut myös Yolandan Lööppijulkkis-sinkun tuottaja, manageri Tuija Järvinen.

-Olen ollut yhteydessä molempiin ja ehdottanut sovintoa prinsessahäitten saamiseksi. Niitä odottaa jo puoli valtakuntaa ja upeat sormuksetkin on tehty. Niin moni pettyisi, ellei niitä tulisikaan, luonnehtii Järvinen – ja puhuu muuten jo hänkin Yolandasta.

Hymykin on päättänyt noudattaa Tukiaisen toivetta ja kutsua häntä tulevaisuudessa vain Yolandaksi. Tukiainen ilmoitti eilen lehdelle Tuksu-nimen olevan hänen mielestään aikansa elänyt.

-Näin enneunen häistä jo pari kuukautta sitten. Tämän enneunen halusin ottaa esille tämän epävarmuuden hetkellä, manageri Tuija Järvinen filosofoi.

-Yolandan on parasta pistää Artolle vain ”pallo jalkaan” ja sitoa kettingillä sängyn päätyyn. Lappiin Artoa ei saa päästää, tai sieltä häntä ei löydä FBI:kaan. Itseäni jännittää laulaminen Yolandan ja Arton häissä. Paikalla kun on myös TV5.

Kuvassa: Tuija Järvinen

Nimenvaihdoksesta lisää:

https://hymy.fi/tasta-puhutaan/yolanda-on-uusi-suomalainen-kohujulkkis-tuksu-haviaa

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Arto Länsman, Tuija Järvinen, Yolanda Tukiainen

Kommentit

Oma kommentti