Manageri huolissaan Yolanda Tukiaisen ja Arto Länsmanin häistä!

Tuija JärvinenMoneskohan kerta, kun Yolanda Tukiaisen ja hänen sulhosiippansa Arto Länsmanin hääsuunnitelmissa on ryppy. Keskiviikkoisen Maria-tv-ohjelman jälkeen Arto näytti ottaneen taas hatkat, ja nyt tulevista häistä on huolestunut myös Yolandan Lööppijulkkis-sinkun tuottaja, manageri Tuija Järvinen.

-Olen ollut yhteydessä molempiin ja ehdottanut sovintoa prinsessahäitten saamiseksi. Niitä odottaa jo puoli valtakuntaa ja upeat sormuksetkin on tehty. Niin moni pettyisi, ellei niitä tulisikaan, luonnehtii Järvinen – ja puhuu muuten jo hänkin Yolandasta.

Hymykin on päättänyt noudattaa Tukiaisen toivetta ja kutsua häntä tulevaisuudessa vain Yolandaksi. Tukiainen ilmoitti eilen lehdelle Tuksu-nimen olevan hänen mielestään aikansa elänyt.

-Näin enneunen häistä jo pari kuukautta sitten. Tämän enneunen halusin ottaa esille tämän epävarmuuden hetkellä, manageri Tuija Järvinen filosofoi.

-Yolandan on parasta pistää Artolle vain ”pallo jalkaan” ja sitoa kettingillä sängyn päätyyn. Lappiin Artoa ei saa päästää, tai sieltä häntä ei löydä FBI:kaan. Itseäni jännittää laulaminen Yolandan ja Arton häissä. Paikalla kun on myös TV5.

Kuvassa: Tuija Järvinen

Nimenvaihdoksesta lisää:

https://hymy.fi/tasta-puhutaan/yolanda-on-uusi-suomalainen-kohujulkkis-tuksu-haviaa

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tuija Järvinen, Arto Länsman, Yolanda Tukiainen

Kommentit

olen taas johanna tukiaisen kaveri facebook että siinä teile

Tero, kivoja kuvia oot ottanu itestäs nettiin…Ja kiva se tarina Jennistä, ja ne muut vaippa- ja tuttistoorisi. Olet TOSIAAN naurettava tapaus. Et yhtään nolo, et yhtään säälittävä. Olet surkuhupaisa vitsi. Niin läpinäkyvä ja huono, ettei tosikaan. He he he.

Tero, sähän oot sanonu että ”nautit” kun sua nolataan. Saat siitä nautintoa, kun teet itsestäsi pellen ja sitten kuvittelet että ”kaikki” tietää kuka olet ja puhuu susta toreilla ja turuilla. Haluat että susta tehdään juttu lehteen. Olet naurettava, et nolo tapaus. Ha.ha-ha.

Edelleen ihmiset provosoituu niin hitosti Tukiaisesta. Jos ärsyttää nii ärsyttää, voivoi! Porukka menee aivan sekasin Tukiaisen takia. 😀

Mistähän toi Tero on karannut,kirjoittaa noita samoja paskoja juttuja vuorokaudet ympäriinsä facebookissa,mene hoitamaan lääkityksesi kuntoon ja painu nukkumaan ei noita sun kommenttejasi kukaan kaipaa

Parasta olisi jos sulhanen peruisi tuon näytelmän,jotta tuksu saisi tyydytettyä julkisuuden nälkänsä ei kannata itseänsä asettaa koko kansan pilkattavaksi,kannattaisi miettiä myös miltä tuntuu sukulaisista,kun on koko kansan naurettavana

tuija on hyvä nainen olen joutunu sitkeän nettikiusauksen kohteeksi ainaki olin joku aika sitten ja vieläkin juoruja leviää mutta tuija faces kaveri ja puolustaa

Nämä Hymyn Tuija-uutiset ovat kyllä ihan parhaita. Enpä olisi uskonut, että Hymyn kaltaiselta lehdeltä löytyisi näin kutkuttavan kieroutunutta huumorintajua. Tänne on jo syntynyt pienoinen Tuija-kultti.

ET KAI TOSISSASI OLE EDESAUTTAMASSA NOIDEN KAHDEN AVIOITUMISTA?! JULMA OLET, JOS TEET YHTÄÄN MITÄÄN SIIHEN SUUNTAAN.

Kyllä ne häät tulee,kun jossupossulta jää muuten se julkisuus saamatta:)Ihmettelen vaan,että missä ulkomailla(omien sanojensamukaan)on esintyny?Vai oliko se,se kerta,kun veti viinaa tuelta yökerhos ja sit ei löytynykkää maksajaa,ni putkaaha sitä taas mentiin:D

Nämä Tuijan venäläistyyppiset deitti-ilmoituskuvat ovat mykistäviä.

Häiden katsojaluvut julkistetaan, joten sitten nähdään se puoli valtakuntaa.

Itse aion katsoa ohjelman, koska haluan taas kuulla Tuijan nk. ”laulua” eli epävireistä norjalaistyyppistä heviörinää.

Eeöööööööö… eöööööö-ö-ööö-ö-öööö… ööööö-öööö-öööö…. KÄDET! KÄDET NÄIN! KÄDET MENEE NÄIN!

/o/ o /o/ o /o/

löytyi siis se todellinen syy miksi Tuide on huolissaan kihlaparista ja tulevista häistä. jos ei tule häitä, ei tarvita myöskään Tuidea laulamaan juhlissa ja fanien pettymykseksi (tämä oli nk sarkasmia) tv-esiintyminen ei toteudu…

Voi jumankekka! Siis täysin sairasta tämä hääintoilu. Hääjuhlilla juhlitaan kahden ihmisen avioliittoa. Juhlat kestää yleensä yhden illan, mutta avioliitossa ainakin papille luvataan elää loppuelämä. Siksi avioliittoon ei kannata mennä jollei homma tunnu sujuvan. Avioliittoon ei kannata mennä pelkästään hääjuhlien, kavereiden, TV5:n tai oman prinsessa-fiksaation takia. Puhumattakaan että eräs wannabejulkkis haluaa siellä ”laulaa”. Pitääkö rautalangasta vääntää?
Tuksun kandeis mennä itsensä kanssa naimisiin…

Vai odottaa häitä puoli valtakuntaa? Haha. Eikö siitä muuten saisi tuomion vapaudenriistosta, jos sitoisi miehen sänkyyn? Tuksullahan on jo kaksi ehdollistakin alla.

Oma kommentti