Manageri irtisanoutuu Tukiaisen ohareista!

Tuija JärvinenKohumanagerina ja tuottajana ja Johanna Tukiaisen Lööppijulkkis-sinkun taustahahmona tunnettu Tuija Järvinen on laittanut lehdistötiedotteen koskien Tukiaisen Lappeenrannassa tapahtunutta oharikeikkaa. Tiedote kuuluu: Manageri ja pr-henkilö Tuija Järvinen ei ota vastuuta Tukiaisen lappeenrantalaiselle autokauppiaalle tehdyistä ohareista.

-Minä en tiennyt koko keikasta. Johanna on sen itse järkännyt itselleen. Toki jos minä järkkään keikan, kannan siitä myös vastuun. En ole 32-vuotiaan aikuisen naisen ”vartija”. Minulla on manageroitavia useita, aikani ei jää tällaiseen kaitsemiseen, Järvinen toteaa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tuija Järvinen, Johanna Tukiainen

Kommentit

Terhillä on taas vauhti päällä. Tiedotetta pukkaa joka suuntaan, ja kompassi näyttää milloin minnekin. Tiina on kuin paikalleen jämähtänyt matalapaineen selänne…

Tuija laittaa lehdistötiedotteen kehiin. Täh? Kuka tämä nainen on? Onko joku syyttänyt häntä Tuksun ohareista?

lainausmerkit roikkuvat ”Tuijan” mukana kuin purkka tukassa.Kiva.Hienosti muotoiltu ”tuo” viimeinen virke.se on ”sitä” taika-Tuijan ”persoonaa”..

Miten minäkin joskus muistan lukeneeni ettei Tuide ole Tuksun manageri. No, ehkä Tuide on niin ”hiljainen” manageri ettei Tuksukaan sitä tiedä. Aika epätoivoinen tapa JÄLLEEN KERRAN yrittää saada naamansa lehteen…

Tuijan kuvan voi laittaa tietosanakirjan kohtaan ”siiderivalas”. Luonnossa vielä valtavampi kuin kuvissa.

Seuraavaan nk blogiin vois laittaa vähän listaa myydyistä keikoista. Poliittinen cv oli jo, eikä sekään päätä huimannut. Faktaa kehiin, Tuide. Suu käy mutta tuloksia ei näy

Tukiainenko on 32v ? Mä kun luulin sen olevan jo jotain 49v.

Kerropa toki seuraavassa pläjäyksessä, milloin olet myynyt viimeksi keikan artistillesi – kuka tahansa ”hiljaisessa myynnissä” olevista kelpaa…

Johanna on itsensä manageri!kai sä jo tiedät sen eihän kukaan sitä palkkaa on niin epärehellinen tyyppi ja rikosrekisterikin !

Eihän Tuide voi ottaa vastuuta
Tunkin oharista kun ei ole edes
koko keikkaa myynyt. Tunkilla
on uusi keskisuomalainen mangeri. Tuide vastaan tuskin
itsestäkään.

Etkös,Tuide,ole useammankin kerran sanonut ettet ole Tuksun manageri?Sano nyt kerrankin suoraan oletko vai et!Vai haluatko vain sittenkin joka käänteessä naamasi näkyviin?

Juuh, keltaiset on hampaat, kehtaat ees aukaista suutasi.

Etkös ollutkaan Tuksun entinen manageri ? Jos olit, niin mitähän helvettiä sinulle kuuluu missä se luuraa 😀

Jos homma olisi mennyt kaikin puolin ”putkeen” olisi Tuide saattanut managerina ja pr-henkilönä jättää irtisanoutumatta. Nyt kun on muutama ”youtube-artisti” manageroitavana ei kannata kaikkiin ”lehmänkauppoihin” lähteä mukaan ja pilata omaa ”uraa”.

Haha….se viimeksi nauraa joka parhaiten nauraa….ja se on Tuija!

Hei Teija vai mikälie oletkaan, värjää tukka. Se väri on virtsainen!

Useita manageroitavia? No ei varmasti ole. Pari on erehtynyt maksamaan 500 euron aloitusmaksun ja huomannut, että Tuija ei saa myytyä yhtään keikkaa. Pelkkää paskapuhetta koko nainen.

Oma kommentti