Managerilta ”korvatillikka” Johanna Tukiaiselle!

Johanna TukiainenMika KatajaEdesmenneen Tony Halmeenkin managerina tunnetuksi tullut Mika Kataja antaa henkisen ”korvatillikan” kohublondi Johanna Tukiaiselle Hymy-lehden elokuun numerossa.

Katajan mielestä Johannan pitäisi ryhdistäytyä keikkailemaan ahkerasti, sillä julkisuusarvo on syytä hyödyntää maksimaalisesti. Leipä ei tule kotona istumalla.

-Voin myydä sinulle helposti vaikka 30 keikkaa. Keikkojen jälkeen saat juoda skumppaa, Kataja lupailee.

-Soita minulle! hän patistaa.

Lisää asiasta elokuun Hymyssä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Tony Halme, Mika Kataja

Kommentit

Joo, kohta joku pongaa manageri ja tuksu-punkero seurustelevat. Aika samaa sarjaa. Näitä klamoor- juntteja poksahtaa julkisuuteen vähän väliä.

Klassinen herrasmies. Folio kypärä päässä jossa foliot kadonneet. Taitaa olla manazeerin ajokortista toi kuva.

Tietääköhän toi ”manageri”, että Tuksu ei näytä enää tuolta kuin tuossa kuvassa? Nykykuosilla Tuksua ei myydä edes maatalousmessuille 30 kertaa.

eipä neitosen persaus siihen hintaan taida nousta mihinkään minkä Kataja sais neitosen puukattua keikoille.. Tonyhan teki keikkoja lähes kulukorvauksilla!!! eli ihan että jokin elämänlanka olisi vielä ollut…
tuskin KLAMOURRR henkilö siihen suostuu.. eiks se ollut viistonnii juhannuskeikka palkkaVAADE Raumal vuos sit …

Mielestäni kuvassa olevan manger on oikein Tuksun tyyppinen klassinen herrasmies tyyppinen herrasmies. Tuksuhan on kertonut tykkäävänsä charmanteista vanhemmista miehistä ja nyt kun arbuusiartsikin on hylätty ivalon mettiin olisi latu kirjaimellisesti vapaa. Ja kun yhdessä elettäisiin ei tarvitsisi naamakirjassa soitella kun voisi vaan aamupala pöydässä kysyä lehteekö vai ei keikoille !!!!!!!!!!!!

Manazgeeri on yhtä spurgun näköinen kuin tukiainen,nehän vois myydä toisiaan keikoille.

”Kuka tota menisi vapaaehtoisesti maksusta katsomaan, saati edes ilmaiseksi???!” niin samaa mieltä!!!! Pysy vaan säälittävä tuksu kotona!

Ellen ihan väärin muista niin siitä ei ole kauaa kun Kataja jossain mainosti saavansa vaikka heti myytyä 30 keikkaa
Jossulle mutta hän ei myy koskaan sen keikkoja.
Mites se nyt olikaan Kataja?

Kuka tota menisi vapaaehtoisesti maksusta katsomaan, saati edes ilmaiseksi???!

Managerin pitäs hommata vehkeet ja rajaton saldo auto kuskeineen tähdelle.Ei tähdet millään metrolla ja onnikalla liiku.Keikka bussi ja henkilö kuntaa kehiin.Nyt on kummiskin kansainvälisen tason julkkis kysymyksessä jolla olisi vientiä jopa mosambikissakin.Puhelin ja bussi,ei mitään savumerkkejä ja hkl:n päivän matkalippuja.

”SOITA MINULLE” VAIKEROI MANGER MIKE !?!?!?!?!?

NO KOITA ITSE SOITTAA PUHELIMELLA JOSSA EI OLE PUHEAIKAA NIIN HUOMAAT KUINKA HELPPOA SE ON!!!!!

Ryhdistäydy nyt manger!!

Oma kommentti