Kuvituskuvan nainen ei liity tähän juttuun.

Mari avautui seksihaaveistaan netissä – mistä löytyisi kaksi miestä?

Mari-nimisen suomalaisnaisen seurahaku nettipalstalla herättää huomiota. Nainen on eronnut ja haluaisi löytää seuraa, mutta ei mitä tahansa.

Seksiseuraa on haussa, ja kaksin kappalein.

-Ja mitä sitten olisi suunnitelmissa? No kolmen kimppa. Kiinnostaisi saada kahta miestä, kun koskaan en ole sellaista kokenut, Mari väläyttää.

Mari kertoo avoimesti, että oma mies ei aikoinaan suostunut kokeilemaan ryhmäseksiä, vaikka Mari sitä monta kertaa toivoi. Nyt kun hän on sinkku, taivas on avoinna.

Marilla on kuitenkin pari erikoisempaa ehtoa miehille. Asiasta kirjoittaa viihdesivusto Härdelli, lue täältä.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: kimppakiva, ryhmäseksi, seksi

Kommentit

Ei kannata lähteä suinpäin moiseen. Oltiin kerran kaverini kanssa baarissa ja hän vokotteli gimman mun luokse jatkoille kolmestaan. No hommat meni siihen, että alkoivat riisumaan toisiaan siinä olkkarissa mun silmien alla. Tyttö sanoi minulle, että ota sinäkin vaatteet pois tuu mukaan. Hieman huuruisssa olin baarin jälkeen ja pantiin molemmat tuota tyttöä. Aamun koettaessa mentiin tuon tytön kanssa makuuhuoneeseen jatkamaan iltaa ja tuo kaverini kävi mustasukkaiseksi repien tuota tyttöä jalasta sanoen että tuu mun kanssa paneen mun kanssa. Pokauksen sanat olivat kaveria kohtaan lakoniset. Jos mun täytyis valita näistä kahdesta, niin otan tän sänkykaverikseni, hän osaa käsitellä naista. Sitäpaysi suutuin siinä kimpassa kun tuo kaverini koetti hiplata mun mulkkua, ei sen gimman yhtään mitään

Oma kommentti