Mari Perankoski: ”Hävetti aivan järjettömästi!”

Mari PerankoskiNelosen uutta Yksi lensi yli Marin pesän -komediasarjaa emännöivä Mari Perankoski osaa nauraa naista halveeraaville vitseillekin. Oman sarjan tekeminen on hauskaa, mutta myös raskasta.

Hän kertaa nauruun reveten kokemiansa noloja tilanteita kuvausvaiheessa. Mari pyöriskeli pakokauhun vallassa metrossa, jossa hän esitti Helsingin kaupungin liikennelaitoksen matkalippujen tarkastajaa.

– Sanoin ihmisille, että tarkastaisimme kaikilta kivespussit. Kaikki katsoivat suu auki. Luoja, että odotin hetkeä, jolloin metro pysähtyy ja pääsen tilanteesta pois. Tuli mielipuolinen olo ja hävetti aivan järjettömästi.

Erityisesti komedianäyttelijättärelle hyvät draamaroolit ovat kuin lottovoittoja, varsinkin naiselle.

Lue syyskuun Hymystä mikä olisi Marin unelmarooli!

Teksti: Hymy
Avainsanat: Mari Perankoski

Kommentit

Perankoskelta rohkeaa sanoa et hävetti koska heti on täällä joku ”fiksumpi asiantuntija” kommentoimassa kuinka ammattitaidoton on. BB sopii ihmisille kellä ei omaa elämää ole tai mulle tirkistelijöille..ja en ole kalkkis 🙂 älkää ottako tästä palkokasvia nenuun,ainakaan kovin tiukkaan

No kyllähän Marin ohjelma kaikenmaailman beebeet hakkaa mennen tullen pinoon. Sketsit voisivat kehityä lyhyemmiksi mutta rankkoja ne saavat olla, ei kannata säästellä.

Ja BB taas on sellasta paskaa että en näe järkeä siinä. Tekisivät suoraan siitä porno version nii sitä viittis kattoo. Kaikkiha sitä kuitenki eniten odottaa, säpinää. Ja se teini lässytys….hrrrrrrrr….järkyttävää!

Olkoot vain viihdyttävää, mutta näyttelijäntyön taidoista kaiken kertoo se, että päänäyttelijä itse kertoo ”hävenneensä” kuvauksissa. Todella naurettavaa touhua.

Näyttää oleban tolla marilla ihan kiitettävän hyvät tissit 🙂 panisin edestä ja takaa

Marin pesä on ihan huono, BB on hyvä . Älä morkkaa BB:tä kalkkis

Marin show oli ihan viihdyttävä. Hyvät tyypit ja metkat piilokamerat. Myös se metrojuttu on piilokameraa, eri tavalla näytelty siis kuin on normisketsit. Toivottavasti ainakaan kukaan BB:tä katsova ei tätä sarjaa hauku…

Todella amatöörimäistä meininkiä jos näyttelijää hävettää kesken oman roolisuorituksensa. Eikö siihen pitäisi eläytyä ja elää sen roolihahmon elämää niin, ettei mikään mitään sanoo hävetä? Todella amatöörimäistä. En aio tuollaista ala-arvoista roskaa televisiosta katsoa.

Mari on ylivoimaisesti tämän hetken seksikkäin suomalaisnäyttelijä.
Ylivoima tulee korvien välissä olevasta seksistä, jota voi kuvata huumoriksi, asenteeksi älyksi tai ihan vaan karismaksi.

Yksi lensi yli Marin pesän jäi kuitenkin valitettavan flopiksi. Osioita venytettiin tarpeettomasti ja useat eivät olleet samalla tavalla hauskoja kuin ihmisten puolue, majakka, röyhkeä diplomaatti tai muut mitä Mari on ollut kirjoittamassa.
Silti tsemppiä Marille. Kaikkea täytyy kokeilla paitsi…

Ihmisten puolueen rääväsuu. Luulee olevansa hauska. Ei ole.

Kuka tämä on? Joku kuuluisa? Ei mitään havaintoa.

Oma kommentti