Maria Veitolan uusi neliosainen dokumenttisarja ei kaihda arkoja aiheita.

Maria Veitolan rankka dokkarisarja – Huumeet, seksityö, avoin suhde ja salaliittoteoriat

MTV Katsomossa 29. joulukuuta alkava nelijaksoinen Veitola.doc-dokumenttisarja tarkastelee aikamme ilmiöitä vaikeita keskusteluita kaihtamatta. Maria Veitola sukeltaa ajassamme puhututtavien ja ristiriitaisten aiheiden pariin tapansa mukaan myös itsensä likoon laittaen.

– Toivon, että dokumentit eivät pelkästään ällistytä katsojiaan, vaan pakottavat jatkamaan laajempaa, yhteiskunnallista keskustelua näistä vaikeaksi koetuista aiheista, Maria Veitola kertoo tiedotteessa.

Veitola.doc on Maria Veitolan ja dokumenttiohjaajan Sami Kieksin intohimoprojekti, joka syntyi heidän yhteisestä halustaan selvittää, mitä meille on tapahtumassa – maailma muuttuu kovaa vauhtia ja Suomi sen mukana.

Sarjassa Veitola tapaa ihmisiä, joiden elämässä ilmiöt ovat arkipäivää. Esille nousee neljä pääaihetta:
Millaisia ajatuksia OnlyFans-sisällöntuottajilla on seksityöstä ja kenellä heidän mielestään on valta tässä asetelmassa?
Mikä saa salaliittoihin perehtyneet ja niihin uskovat ihmiset kyseenalaistamaan vallitsevan totuuden, johon enemmistö luottaa?
Miksi huumeiden käytöstä on edelleen hankala puhua avoimesti, vaikka kulutus arkipäiväistyy?
Yhä useampi on kiinnostunut avaamaan oman parisuhteensa ja rakkauselämänsä myös muille kumppaneille, mutta mitä polyamorinen elämäntapa todellisuudessa vaatii rakastavaisilta?

– Yhteiskunnallisten aiheiden käsittely tv-dokumenttien muodossa on ollut pitkäaikainen unelmani ja nyt olen vihdoin päässyt työskentelemään haaveeni parissa, Veitola kertoo tiedotteessa.

Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Teksti:Hymyn toimitus
Kuvat:OM-arkisto

Kommentit

Oma kommentti