Maria Lund oli vaihtaa alaa: ”Tartuin jo puhelimeen ja meinasin alkaa huonekalumyyjäksi”

Maria Lund, 39, kertoo elämästään painetun Hymyn haastattelussa, joka on toimittajamme Juhamatti Niemisen käsialaa.

Laulaja-näyttelijä paljastaa, että korona sai hänet miettimään suuria. Hän aikoi jopa vaihtaa alaa.

– Mietin moniakin vaihtoehtoja, sillä en halunnut olla kotona vain toimettomana. Lähimpänä oli huonekaluketjun myyjän paikka, joka oli avoimena. Minulla oli jo puhelin kädessä, mutta mies laittoi jarruja rattaisiin. Hän loi uskoa, että kyllä me pärjätään ja muistutti siitä, että tämä on se, mitä osaan tehdä parhaiten ja mistä nautin eniten, kiittelee Maria lehdessä.

Jälkeenpäin Maria on tyytyväinen, että pysyi kotona.

Helpolla Maria ei ole esiintyjänä päässyt, sillä usein häntä verrataan äitiinsä, vuonna 2005 edesmenneeseen lau­laja-näyttelijä Tamara Lundiin. Se ei kuitenkaan haittaa.

– Se on maailman suurin kehu, jos joku tulee sanomaan ääneni muistuttavan tai minun olevan yhtä kaunis kuin äitini. Otan kehut aina vastaan ja totean, että minulla on vielä paljon matkaa äitini saavutuksiin. Puhutaan kuitenkin niin monilahjakkaasta ja kauniista ihmisestä, Maria herkistyy.

Esiintyjänä Maria on pyrkinyt vaalimaan äitinsä perintöä.

– Äiti oli hirveän tarkka siitä, että työ tehdään aina kunnolla. Hän rakasti ja kunnioitti yleisöään, mikä on tullut minulle verenperintönä. Mitään ei saa koskaan tehdä puolivillaisesti, eikä lepsusti.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Maria Lund, Tamara Lund

Kommentit

Oma kommentti