MTV

Maria Veitola katuu ja pyytää anteeksi

Maria Veitolaa on syytetty siitä, että hän on toimittajana varsin pliisu eikä juuri ”haasta” haastateltaviaan. Veitolaa on arvosteltu keskustelupalstoilla ja Facebook-ryhmissä muun muassa pääministeri Sanna Marinin nuoleskelusta.

Nyt Veitola on tullut toimittajamissionsa kanssa esiin. Monet muistavat hänet takavuosina kärkevämpänäkin hahmona. Niin muistaa Maria itsekin.

– Olen nuorena kysynyt sellaisia kysymyksiä, joita en enää tänä päivänä kysyisi. Minusta ne eivät ole olleet sopivia kysymyksiä, Veitola kertoo omassa ohjelmassaan Maikkarilla.

Hän ottaa esiin Antti Tuiskun haastattelun 2000-luvun puolivälin jälkeen. Jari Sillanpää oli kertonut homoudestaan, ja Veitola päättikin heittää Tuiskulle vinkkinä, että aina voi tulla kaapista ulos kuten Jari Sillanpää.

–  Ajattelin sitä vitsinä. Mutta se olikin Antti Tuiskulle vaikea asia, ei se ollutkaan vitsi, vaan minä loukkasin häntä todella pahasti, ja siitä tuli todella iso ruljanssi, josta olen 15 vuotta myöhemminkin häpeissäni ja pahoillani, Veitola tunnustaa.

Hän toteaa, että seksuaalisella suuntautumisella ei pidä vitsailla yhtään.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Antti Tuisku, Maria Veitola

Kommentit

Oma kommentti