Mariska hakee seuraa netistä: Tärkeintä on henkiset arvot!

MariskaHymy uutisoi syyskuussa Mariskan blogiinsa laittamasta deitti-ilmoituksesta. Nyt laulaja aikoo ottaa homman tosissaan, mutta mieskriteerit ovat muuttuneet.

-Tuli pientä ongelmaakin tässä deittiasiassa. Enää en olekaan ihan varma kaikista niistä kriteereistä, joita mainitsin (edellisessä) ilmoituksessani. Alkoi tuntua siltä, että minun pitäisi ehkä painottaa enemmän henkisiä arvoja, sivistystä, älyä ja sen sellaista, Mariska pohtii blogissaan.

Uudet vaatimukset kuuluvat:

-Sivistynyt mies, pidät kirjoista, sinulla on silmälasit. Olet ehkä tähtitieteilijä, tutkija, dosentti tai tri, hieman hajamielinen varmaan. Täällä vapaa 31-vuotias helsinkiläisnainen kaipailee älykästä seuraa. Olen lukenut monia kirjoja, matkustanut laajalti kotimaassa ja ulkomaillakin, kysellyt ja kyseenalaistanut. Mikä on elämän tarkoitus, vai onko kaikki sittenkin vain sattumaa? Ota yhteys, puhutaan syvällisiä viinilasin ääressä ja juovutaan vanhasta intialaisesta runoudesta.

Oletko sinä Mariskalle se oikea?
 
 
 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: deitti, Mariska, ilmoitus

Kommentit

Edestä ja takaa, idästä ja lännestä. Hellästi.

Kiva likka mitä nyt telkusa olen nähnyt,paljon huumorintajua ja nokkelia juttuja. Ei pitäis olla vaikeaa seuran löytäminen.

Oma kommentti