Martina Aitolehdellä seitsemän maksuhäiriötä

Martina3Laulu-uraa luovalla Martina Aitolehdellä, 29, ei pyyhi taloudellisesti hyvin. Hymyn saamien tietojen mukaan neidolla on Asiakastiedon luottotiedoissa peräti seitsemän maksuhäiriötä.

Suurin yksittäinen maksuhäiriö on summaltaan 2288 euroa ja velkojana on Kari Uoti Consulting Ky, mikä on liikemies Kari Uotin omistama lakiasiaintoimisto. Viimeisin maksuhäiriö on tämän vuoden toukokuulta, summaltaan vain 31 euroa. Velkojana siinä on helsinkiläinen pukeutumisalan yritys. Suurin osa Martinan maksuhäiriöistä on aivan pikkusummua, pienin vain 11 euroa. Yhteensä maksuhäiriömerkintöjä on 2561 euron edestä.

Martinalla on ollut asioita myös ulosottorekisterissä. Hymyn tietojen mukaan ulosotossa on asioita vielä enemmän.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Martina Aitolehti

Kommentit

hohhhhohh laulaja tuksun kans samaa määrää turhia ÄLLÖJÄ

Kuvottava keuhtana ei osaa asioitaan hoitaa,ei lasta ei aviol. yööök muka laulaa,kissa ovenraossa paremmin kyl esko on nyt onnenpekka ku pääs eroon tosta

Ei voi olla totta, Marttiinahan on menestyvä tanssija, laulaja, malli ja yrittäjä! Tuon on pakko olla vain kateellisen lehdistön panettelua. Olen varma, että oikeasti Martiina on miljönääri.

Ohho Pahasti noi huulet on turvoksissa, kunhan vain ei putoaisi

Äkkiähän Martti ne maksaa levymyynnillä! Mm. Anttilassa tämä ”äänite” oli päässyt 3cd=20eur -laariin. Se on saavutus, kun tuo ilmestyikin vasta pari kk sitten.

Joopa joo, tyhmä mikä tyhmä.Iphonet, Ipadit ja LV laukut ULOSOTTOON!!!

Martina on juuri näitä ihmisiä joilla on 11 maksuhäiriötä ja 0 aivosolua.

sentää kuka sun levyjä ostaa ei kukaan mee oikeisiin töihin mistä tienaa

Niin ja tosta Martinan musiikista…se on ihan samaa tasoa Johanna Tukiaisen kanssa sillä erolla, että Martina lienee pysyy tahdissa mukana mut pazkaa se on siitä huolimatta.

Pitää yrittää olla suomen lady GaGa jotta sais nämä kaikki kuitattua, mutta tämä lehmä on enemmänkin Lady Kakka ja näyttää naurettavalta tossa kuvassa toi pieni lakki päässä. Ei tyhmempää ja turhempaa ihmistä voi olla?

Martinan paska levy ei myy. Martina on niin täynnä itseään, että luulee olevansa hyväkin laulaja. Sääliksi käy keski-ikäistä Martinaa jolla ei ole koulutusta eikä mitään ”talenttia” Ei osaa laulaa ei tanssia, malliksi ei kelpaa kuin Seiska-lehdelle.

Jotain jakamalla pystyy elättämään itsensä.Eikö?

Viimeksi eikös sillä ollut jotain 23 000 e ulosotossa ja Eskolla 8000 e?

Ulosotossa lienee näitä vero ym. juttuja yli 8000 eestä vai oliko se jopa 18 000 euron eestä?

Kivasti korostaa varjo huulia.

Vai onko kuvankäsittelijä asialla?

Ei sillä mee hyvin, kun ei oo keikkoja eikä levy myynyt. Mistään ei tuu rahaa. Se jättää kaikki pikkulaskutkin maksamatta. Miettikää jos olisi tuossa tilassa itse, onneksi on säännöllinen hyvin palkattu homma ja ei euroakaan missään ulosotossa.

11 euroa ulosotossa kertoo kyllä ihmisestä kaiken… Säälittävää…

Levyt menee varmaan hyvin kaupaksi, työnnä loput välilihasi jommalle kummalle puolelle.

niin helvetin turha ihminen,,,,tää kuvaa kaiken 11 egee ulosotossa..hahaaahahhaahah

Ei mikää yllätys.Kaikki lähi piirissä ton on tietänyt aina.

Oma kommentti