Martina Aitolehti: flopin jälkeen karaokeen!

Martina Aitolehti poseeraa rohkeastiDebyyttiplättynsä myötä Turussa hiljattain keikkaillut Martina Aitolehti floppasi kaupungissa pahemman kerran.

-Keikkapaikalle vaivautui vain kourallinen yleisöä. Mutta Martina ei masentunut, vaan otti ja siirtyi karaokekuppilaan hoilaamaan sen jälkeen, Hymylle hekotellaan.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Martina Aitolehti

Kommentit

Sehän on just tällanen tää Aitolehti että esittää kaiken olevan hyvin. Aina!

Martinan mielestä fiilikset olivat varmaan ihan huipussa; fanit ihan liekeissä. Ainahan Martinan ja Eskon jutuissa kaikki on ihan fantastista. Martina tuskin näistä Suomen flopeista liiemmin hätkähtää, kun varmaan tähtää arvonsa mukaisesti isomman maailman markkinoille.

Seiskassa kommentointi meni ilmeisesti liian rajuksi, kun piti pistää koko kotimaanjulkkis kommentointi pois päältä. Yksi syy saattoi olla tämän kohuparin Victoriaan kohdistunut osin sairaskin kommentointi. Mutta tuskin tyrkyt mitään oppivat.

Kannattais varmaan Martinankin siirtyä ihan normaalin ihmisen elämään. Vois varmaan taata tyttärelleenkin vähän vakaamman elämän. On se kumma että joillain on niin suuret luulot itsestään etteivät näe taitojensa ja lahjakkuuksiensa puutetta. Pakko vain repiä rahansa lehtien palstoilta vaikka hampaat irvessä ja housut kintuissa.

Koska noi pintaliitäjät tajuaa,että normi siivojallakin menee paremmin.Normaali ihmisellä esim.siivoja/siwan kassa ei ole ulosotossa mitään,on velkaa pankille eli(oma kämppä/auto) vaki duuni+mies+elämä.

jokos ite uskoo? ettei noilla taidoilla edes SUOMESSA 1 pärjätä!

Siitä se ura urkenee, karaokevetäjille on aina kysyntää. Pikkusen kyllä pitäs osata laulaa mut isot tissit auttaa kyllä

Oma kommentti