Martina Aitolehti ja Anne-Mari Berg tekivät sovinnon, väittää Aitolehti – mitä sanoo Berg!?

Martina AitolehtiambTuoreimmassa Hymyssä elämänsä tragedioista puhuva Martina Aitolehti myöntää yhden karmaisevimmista kokemuksistaan olleen oikeudenkäynti Anne-Mari Bergiä vastaan. Kunnianloukkauksia, lähestymiskieltoa ja pahoinpitelyä käsitelleet istunnot ovat syöpyneet Aitolehden mieleen, mutta lehdessä hän iloitsee, että sopu Anne-Marin kanssa on nyt löytynyt.

Keskustelupalstoilla ehdittiin jo veikkailla, onko sopu kovinkin yksipuolinen. Hymy kysäisi asiaa itseltään Anne-Marilta. Tämä oli juuri matkalla Yhdysvaltoihin.

-En halua enää palata tähän riitaan. Asiat olisi pitänyt hoitaa jo aikanaan aikuismaisemmin. Nyt mennään eteenpäin, Anne-Mari ilmaisi.

Sopua hän ei halunnut kommentoida.

-Sanotaanko nyt näin, että emme ole tekemisissä toistemme kanssa, mutta hyvä jos hän ajattelee minusta näin. Ei minulla ole häntä mitään vastaan.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Martina Aitolehti, Anne-Mari Berg

Kommentit

mitä eroa Anne-Marissa ja Martinas? Anne-Mari on hyvännäköinen.

Per…n nuolijahan martta onkin. Mutta kummaa, kun näissä ”kissatappeluissa” ON martta usein toisena osapuolena. Taitaa olla aika V…mainen Ämmä. Ei ihme, ettei miehet oo kiinnostunu.

Noh, jos tuli ulkonäköasioista riitaa niin sen tietää kyllä tasan tarkkaan kuka kadehti ketä näistä kahdesta hmmmm

Onko tolla Anne-Marilla vähän silikonia tisseissä vai?

Kyllähän nuo neitokaiset pääsevät oikeisiin töihin heti kun avaavat suunsa sellaiseksi pieneksi aukoksi.

Onko maailma pelastettu taas?Ihanaa,että nämä ”rikkaat julkkikset” auttavat maailman köyhiä ja huolehtivat sukupuuttoon kuolevista eläimistä.Maailma on NIIN parempi paikka näitten ”julkkisten” takia.Ihquu.

Oma kommentti