”Martinan ja Eskon touhut suunniteltua p*skaa!”

Martina Aitolehti, Esko EerikäinenMartina Aitolehden ja Esko Eerikäisen suhdetta voisi kuvata siteeraten luovasti erästä kuuluista kirjailijaa: ”Yhdessäkö vai eikö olla, siinäpä vasta pulma”. Eropaperit ovat tällä parilla vetämässä, vaikka asumusero tiettävästi jo välillä päättyikin. Martina ja Esko kertovat katsovansa asioita nyt rauhassa eteenpäin. Ja huomenna sitten näytetäänkin taas toiselle punaista lippua. Voih oih mitä mattiamerviä, artoajohannaa!

Nyt asiaa kommentoi suomalainen rääväsuuräppäri Petri Nygård nettisivuillaan. Petri on monen muun kanssa samaa mieltä mainoskikkastrategiasta, mutta toivottaa silti parille onnea jatkossa.

-Huh,.,. Voihan seolla että nää yrittää vielä lapsensa takia olla yhdessä mutta mää epäilen että tää on v*ttu ollu suunniteltu juttu koko p*ska.,,. Molemmat kuitenki hyötyy kun saadaan uus season näitten huikeeta realityohjelmaa taas.,,. Vai voihan ollaniinki että nää vaa ansaitsee toisensa !! Antakaa mennä! Petri tykittää välimerkki-ilotulituksiensa säestämänä.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Esko Eerikäinen, Martina Aitolehti

Kommentit

Esko katselee rauhassa kun porchemies panee Martinaa, hyvähermonen mies…tai tyhmä

Onhan nää molemmat aivan vitun turhia ihmisiä,jotka yrittävät millä tavansa keinolla pysyä julkisuudessa,säälittävää,aikuisia pellejä

Onettomat JULKKIKSET tarvitsevat sen tilan mitä vaativat keinolla millä hyvänsä. Jos raha tulee minäkin näytyän perseeni. Tai menen kunnon töihin. Tirkistelijät tämän maksaa.

Joidenkin tuoreiden kuvien perusteella näyttää siltä, että Martina saattaa olla raskaana.

Nyt jännitetään, onko isä Esko vai se nuori poikaystävä.

Oma kommentti