Matkahommia tekevä suomalaismies: Perkeleen Posti, eikö törkeydellä ole rajaa!

Postin hölmöilyt eivät enää edes jaksa naurattaa suomalaisia. Kirjeitä varastellaan, niitä jaetaan myöhässä, ja peli on kuin villissä lännessä – samalla postinkantajat leikkaavat ruohoa ja hoitavat pian vanhuksia.

Nyt yhden hölmöilytarinan kertoo Hymyyn yhteyttä ottanut komennushommia tekevä mies.

-Postin perkele osaa kyllä hölmöillä, ei olisi minusta varaa enää, hän sadattelee.

Miehellä ei ole Suomessa vakituista osoitetta, koska hän tekee komennushommia ulkomailla, lähimaissa. Hän käy Suomessa melkein kuukausittain, joskus menee kaksi kuukautta.

-Vuokrasin postilokeron, jotta minulla on joku osoite Suomeen. Eihän sinne juuri paljoakaan mitään tule, ammattilehti tulee ja sen semmoista, mutta haluan että minulla on joku oma osoite myös Suomen-päässä. Maksut menevät sujuvasti nettipankin kautta, joten laskujakaan osoitteeseen ei tule.

Mikä on ongelmasi?

-No tämä älytön Postin ahdistelu! Maksan lokerosta perkele vie 200 euroa lähestulkoon vuodessa, tyhjennän sen noin kahden kuukauden välein, eikä sinne edes juuri postia tule. Mutta siitä huolimatta Posti on ruvennut leimailemaan – minun omaan lokerooni – postejani merkinnällä, että ”säilytetään sinne ja sinne asti”. Miten niin säilytään sinne ja sinne asti? Perkele, jos maksan 200 euroa tästä niin te säilytätte minun postejani vaikka vuoden, jos ne vain sinne laatikkoon sopivat, asiakas vaahtoaa.

Hän sanoo ymmärtävänsä, että jos lokero tulisi täyteen, niin sieltä pitäisi poistaa jotain.

-Ei tässä ole siitä kyse, ei sinne päinkään. Joku Postin idioottidirektiivi tässä vain on kyseessä ja hölmöily. En näe tässä mitään järkeä.

Asiakas aikoo soittaa Postiin tulenkivenkatkuisen puhelun, mutta haluaa kertoa tarinansa Postin hölmöilystä myös julkisesti.

-Tiettävästi sieltä ei ole vielä mitään posteja poistettu, tai enhän minä tiedä onko. Mutta on se nyt perkele jos ihminen vuokraa sadoilla euroilla lokeron eikä niitä voi omassa lokerossaan niitä posteja paria kuukautta maksimissaan säilyttää, hän vaahtoaa.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: posti, postilokero

Kommentit

Onpas taas juttu. Vähissä on hymyn nettijutut ja nekin vähät ovat mitättömiä.

Oma kommentti