Matti ja Teppo paljastivat viimein työnjakonsa ja sen kuka on pomo!

Matilla ja Tepolla vauhti senkun kiihtyy, sen kaikki ovat huomanneet. Matti, 72, ja Teppo, 74, kertovat nyt Hymyn painetussa lehdessä avoimessa haastattelussa yhteistyönsä pelisäännöt.

Ruohosen veljeksillä kaikki tulee kuulemma selkäytimestä. Pojat hitsaantuivat yhteen jo teini-iässä. Matti alkoi säveltää ja Teppo sanoittaa. Rahariitoja kaksikolla ei ole koskaan ollut.

-Matti määrää keikkojen hinnat, minä laskutan ne pois, sanoo Teppo.

Tässä se tulikin.

Matti on pomo.

-Hän on horoskoopissakin leijona. Hän tekee isoimmat päätökset. Kaikki ovat olleet oikeita päätöksiä, sanoo Teppo, jonka vastuulla ovat taas kaksikon paperiyöt. Matti säveltää, markkinoi ja myy keikat.

Teppo on pihi luonteeltaan. Hän etsii tarjouksia ruokakaupoista ja ostaa myös vaatteita kirppikseltä. Matti taas on Boss-miehiä, Teppo piikittelee leppoisasti.

Keikoilla Matti ja Teppo liikkuvat samalla autolla. Matti istuu usein auton takana, sillä siihen on syynä erilaiset vuorokausirytmit. Teppo väsähtää helposti keikan jälkeen, kun Matti taas ajelee yölläkin.

Mutta kaiken takana on nainen.

-Vaimot ovat lähihoitajiamme. Aina on leivät olleet keittiön pöydällä valmiina odottamassa, kun olemme tulleet keikoilta väsyneinä kotiin. He ovat olleet korvaamattomia.

Lue koko juttu lehdestä.

Kuva: Kari Pekonen

Teksti:Hymyn toimitus, Juhamatti Nieminen
Avainsanat: Matti ja Teppo, Matti Ruohonen, Teppo Ruohonen

Kommentit

Oma kommentti