Matti Nykänen järjesti mojovan yllätyksen!

Pitkällä sairauslomalla joulukuisen käsileikkauksensa vuoksi oleva Matti Nykänen kertoo Hymylle voivansa erinomaisesti. Yllättäviä asioitakin on luvassa.

Mäkihyppääjälegenda kertoo rakkausasioiden olevan paremmin kuin hyvin mallillaan.

-Yllätin alkuviikosta Pian ja kerroin, että ennen keikkojeni alkua lähdemme viettämään uuden kuherrusloman etelän aurinkoon! mies kehaisee.

Matti ja Pia avioituivat heinäkuussa 2014. Matin bestmanina toimi tuolloin – jo kolmannen kerran-  Hymyn reportteri ja Nykäsen luottotoimittaja Kai Merilä. 

-Pyysin ystävääni Kaitsua ja hänen Sari-vaimoaan mukaan reissuun, sillä heillä tuli viime vuonna 20 avioliittovuotta täyteen. Porukassa on hauskempi juhlistaa avioliittojamme, Matti kiteyttää Hymylle.

Mies on vieläkin harmistunut taannoisesta julkisuudessa nähdystä lehtijutusta, jossa hänen suuhunsa oli laitettu itsemurha-ajatuksia.

-Taisi olla kyseinen toimittaja itse masentunut! Mulla aurinko paistaa ja elämä maistuu! Kyynärpää on parantunut odotettua paremmin, mutta sille pitää antaa aikaa, että se parantuu täysin normaaliksi. Aloitan keikkailun vasta maaliskuussa, sillä autoilu rasittaisi kättä liikaa, Matti kertoo. 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Matti Nykänen, Pia Nykänen, häämatka

Kommentit

Oma kommentti