Matti Nykänen kosi taas Merviä!

Mervi Tapola ei ole vieläkään täysin toipunut joulun 2009 puukotuksesta, josta Matti Nykänen, hänen silloinen siippansa, sai pahoinpitelytuomion ja joutui linnaan.

Niinpä nainen onkin ollut yllättynyt Nykäsen mielenkiinnosta häntä kohtaan.

Matin erottua parin vuoden suhteen jälkeen Susanna Ruotsalaisesta hän on jo kosiskellut Merviä takaisin. Asiasta kertoo ja suhdesopan erikoiset vaiheet paljastaa kesäkuun Hymy-lehti.

Matti on soitellut useita puheluita ja pistänyt myös muita asialle. Matin mukaan pari voisi avioitua heinäkuussa samalla aikaa kun hän täyttää 50 vuotta.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Matti Nykänen, Mervi Tapola, Susanna Ruotsalainen

Kommentit

Miksi on pakko julkaista vanha kuva, jossa on Mervin suuhun tunkeutuvat hiukset, ja M on muutenkin huonon näköinen? – Nykyisin Mervi on tosi komea nainen – ja sitä paitsi rikas/varakas edelleen. Kunnioitan Merviä ja hänen yrittäjäsukuaan, vaikka M pari kerta Mattiin haksahtikin. – Mervillä on ottajia, ei tarvtse haksahtaa Mattiin kolmatta kertaa, vaikka asianomaisella olisi ns. hevosen polviin yltävä kulli. Se nyt ei vaan toimi ns. ainoana asiana edes avioliitossa, ja Matinkin piäisi se tajuta. – Tsemppiä kuitenkin molemmille. Yrittäkää pärjätä.

Mervi ja Matti ne yhteen soppii,
kohta taas pannaan pussauskoppiin.

– Sieltä kuului niks naks
ja kohta syntyi poikalaps.

– Paitsi ettei synny, vaan saivatpahan taas nolemmat mediajulkisuutensa. – Säälittävää.

Noh, kohta varmasti tulee taas lähtö tiilenpäitä lukemaan… Oon jo kyllästyny lukemaan näitä nykäsen juttuja..

Yhdessä on kivaa juoda. Suski ei osannu. Tylsä muija.

Höpön höpön. Tapolan emäntä laskettelee luikuria kuin tuksu konsanaan.

Oma kommentti