Matti Nykänen lähtee vankilaan pian – katso täältä milloin!

Matti Nykänen ja Susanna RuotsalainenHymyn Matti Nykäsen lähipiiristä saamien tietojen mukaan mäkikotkan tie käy kaltereitten sisään ensi maanantaina 10.10. Ensi viikonlopusta on siis tulossa Matin viimeisin vapaalla jalalla pitkään aikaan.

Koska Nykänen on nykyisin kirjoilla Jyväskylässä, hän todennäköisesti suorittaa tuomionsa alkupuolen Kuopion vankilassa. Mitä ilmeisemmin Nykänen päässee kuitenkin melko pian avolaitokseen. Tässä tapauksessa sijoituskohteeksi tulisi Laukaan vankila.

Hiljattain korkein oikeus ei myöntänyt Nykäselle valituslupaa Turun hovioikeuden kesäkuussa hänelle langettamaan tuomioon. Pirkanmaan käräjäoikeus tuomitsi Matin elokuussa 2010 vuoden ja neljän kuukauden ehdottomaan rangaistukseen ex-aviopuolisonsa törkeästä pahoinpitelystä. Turun hovioikeus ei muuttanut tuomiota.

 

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Matti Nykänen, pahoinpitely, vankila

Kommentit

hyvä että suomessa joskus oikeus toteutuu.
turha masan on vinkua kuin 5-vuotiaan karkkikaupassa.
itsepähän tämän tilanteen aiheutti.
kun ottaa huomioon masan kaikki turpaan veto jutut olisi 5v kakkua aika jees…
kun muistelee muutamaa juttua:
piia vaimolla hääkuvassa silmä mustana,mervi monesti mustelmilla,tuttavamiehen puukotus jne…
joka kehtaa nykästä puolustaa hyväksyy samalla itse väkivallan.

Kun ette tunne Mattia elkää tuomitko lehtien perusteella .Lehdet jauhaa samaa ..

MUAH-HAH-HAA Masa-hiiri.hyppääppä linnanovesta 40metrin roikku ilman vauhtia kiven sisään.

ME RAKASTAMME SINUA MATTI!!!! Kaikki tietää että olet syytön ja vain puolustanut itseäsi.

Ei Mattia vankilaan!!!

Tästä pitää tehdä adressi, että Matti saa katsoa oman elokuvan vielä ennen taloon menoa.

Täällä huutavista ei monikaan ole varmaan joutunut kokemaan väkivaltaa miehen taholta ja pelkäämään henkensä edestä. Entä kuinka moni on ihan tosissaan joutunut puolustamaan itseään naista vastaan? Yksi kysymys: oliko Matilla väkivaltaa aiemmissa suhteissa, oliko Mervillä? Taitaapi olla Masa se, jolla tätä ongelmaa on. Mervi joi, muttei se oikeuta miestä lyömään, kuristamaan ja puukottamaan. Ei mikään muukaan. Aina vaan tuntuu löytyvän sympatiaa naistenhakkaajille. Ihan oikea tuomio, eihän tuommoista voi vapaana pitää.

ei voi muuta kun ihmetellä. mervi joutais ihan yhtälailla vankilaan!! on oikeutettua että myös mies saa lyödä naista jos nainen hakkaa miestä. mitä vitun eroa siinä on onko mies vai nainen? väkivalta mikä väkivalta!!

Jännää, että Seiskapäivää ja Hymy kuittaavat tällaiset asiat tekiän näkökulmasta, objektiivisuudesta ei ole tietoakaan. Onko hyväksyttävä asia, että Nykänen tai Tukiainen pahoinpitelevät ihmisiä?

jyväskyläläiset suorittaa kyllä tuomionsa sukevalla eikä kuopiossa kuopiossa on vaan tutkintavangit keskisuomesta

esim se blondi tukianen ja mervi. jos mies teke saman on heti vankilassa. nainen ei.

Aivan totta, tuomioistuin on puolueellinen näissä perheväkivalta tapauksissa ja kaikki ei aina todellakaan ole mennyt niinkuin lehdissä lukee. Naisten väkivalta on jostain syystä vaiettu ja häpeällinen asia josta ei saisi puhua.

Menis parvi-jussi kans sinne ja lakkais pelkäämästä ja vetämästä videoitaan pois, raukka

Kasvaako tuo sälli ikinä mieheksi,ihme naisen hakkaaja.
pitäsivät kiven sisällä ja kauan.Saa sieltä poikaystävän toivottavasti.

Eikös se Matti ole hakannut ja käyttäytynyt väkivaltaisesti jo ensimmäisessä liitossaankin!! kukaanhan ei suomessa LINNAN JOUDU!! pelkkien puheide takia!! meillä vaaditaan erit.tiukka linja ja todisteet!!! hyvä!! kun ihmisellä ei ole rajoja niin linnaan vaan!!

Jep, Mervi sinne linnaan ois vaihteeks joutanut. Matti on symppis tyyppi ja uskon että vaan puolustanut itseään jonka jälkeen Mervi keksinyt koko tarinan.

EIKÖHÄN SILLÄ TOISELLA OSAPUOLELLA OLLUT MYÖS OSANSA TAPAHTUMAAN.EI OLE MERVILLÄ PUHTAAT JAUHOT PUSSISSA. KOSTI MATILLE UUDEN NAISEN LÖYTYMISEN.

Kovasti epäilen tota hakkaamista yksipuoliseksi, kauniisti sanottuna sen verran raskassarjalainen oli Masan vastus..heh..

RIKOLLINEN JOUTUU LUSIMAAN EI PIDÄ SÄÄLIÄ JOS NAISTA PUUKOTTAA JA HAKKAA !

Totta, ei oo suomi oikeusvaltio. Kaduilla on rikollisia ja vankiloissa on joukossa paljon ei rikollisia. Ne jotka on nähnyt tämän omin silmin tietää vaikka vaikea se on uskoa jos ei ole omaa kokemusta.

kyllä tuomio pitää suorittaa ellei muuten voi tehdä?kyllä voidaan tutkia?resursseja ei ole.kotiaresti olisi parempi nilkkaan seurantalaite.

Suomessa on vuosittain satoja syyttömiä ihmisiä tuomittuna vankeuteen, moni ei jaksa/oikeus ei edes anna mahdollisuutta tutkia tarkemmin. Suomi on kaikkea muuta kuin mainostettu ”oikeusvaltio”.

Oma kommentti