Matti Nykäsen raju ryyppyputki syynä tragediaan – sähläystä myös keikoilla!

Matti NykänenMatti Nykästä epäillään tapon yrityksestä. Joulupäivänä hän huitoi vaimoaan Merviä kohti puukolla ja kuristi tätä kylpytakin vyöllä. Mervi vietiin ambulanssilla sairaalaan, mutta hänen vammansa olivat lopulta vähäisiä. Matti on pidätettynä ja hänen vangitsemisestaan päätetään arkena.

Nykäsellä on mennyt taas syksyn aikana erityisen lujaa. Mies on aiheuttanut sekaannusta myös keikoillaan, kuten lokakuussa, jolloin hän katosi Kihniön ravintola Pyhäniemestä vaadittuaan ensin 2000 euroa etumaksua keikasta. Vasta poliisilla uhkaileminen sai Matin palaamaan takaisin keikalle. Hän oli vahvasti päihtynyt. Asiasta kertoi Hymy.

Ryyppääminen on jatkunut Matin lähipiirin mukaan pitkin syksyä. Joulunpyhinä raskas viihdyttäjän työ vaati jälleen huvinsa ja Matti sortui juopottelemaan tunnetuin seurauksin.

Lisää aiheesta:

https://hymy.fi/tasta-puhutaan/matti-nykasta-epaillaan-tapon-yrityksesta-kuristi-vyolla-ja-huitoi-puukolla

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Matti Nykänen, Mervi Nykänen

Kommentit

Nykäsellä on iso ongelma, joka voi johtaa vielä surmatyön tekemiseen. Nykänen tulisi vangita tästä viimeisestä ja hänen tulisi mennä itseensä ja lopettaa kokonaan viinan läträäminen. Alkoholi ja Matti Nykänen eivät sovi yhteen!

kaikkia se leipä elättää….voi jeesus että osaa olla tyhmä ukko!!!!!!tai siis POIKA!!!!
eikä ikään kasva aikuiseksi!!!!taustayhtye tekee rahaa ku luule osaavansa laulaa…ja nää temput……

Odottaisin nyt arvon tabloidlehdiltä hieman tilannetajua tässä asiassa jotta Nykäsen ahdingolla rahastaminen jätettäisiin nyt väliin. Onhan sentään joulu ja uusi vuosikymmen tulossa. Tuntuu, että tässä on enemmänkin lehdillä Matin vanha so not -asenne muokattuna ”kunhan rahaa tulee”.

Olisi voinut käydä todella pahasti!! Eikö tuo pariskunta koskaan opi mitään? Täysin käsittämätön parisuhde..vai onko tuo tavallista suomalaisen pariskunnan arkea? Ainakin 20 naista vuodessa menettää noissa kotileikeissä henkensä. Mervillä on ollut onnea matkassa, mutta sekään ei jatku loputtomiin.

nyt toi äijä linnaan moneksi vuodeksi tai johonkin hoitoon. oli miten entinen huippu-urheilija, on miehellä vakavia ongelmia, joku pääsee vielä hengestään, ja se on ollut aika lähelläkin monta kertaa. Eikä vain paapoa julkisuudessa joka paska jutulla.

noh erotaan taas ja sitten palataan yhteen ja taas erotaan ja palataan..

Oma kommentti