Matti Nykäsestä tulee vankilassa ollessaan isoisä!

Matti Nykänen ja Susanna RuotsalainenMäkisankari Matti Nykäsestä tulee linnassa istuessaan ensimmäistä kertaa isoisä! Nykäsen, 48, avioliiton ulkopuolella syntynyt 25-vuotias tytär synnyttää Hymyn tietojen mukaan esikoisensa joulukuussa. Hymy tavoitti Keski-Suomessa asuvan tyttären, joka ei kuitenkaan halunnut kommentoida asiaa julkisuudessa.

Hänen lähipiiristään kerrotaan, että tytär on hehkuttanut raskauttaan Facebook-sivuillaan, ja hän on julkaissut siellä myös tulevan pienokaisen ultraäänikuvan. Nainen kuitenkin poisti kuvat Hymy-lehden yhteydenoton jälkeen. Perhe on Hymyn tietojen mukaan vastikään muuttanut uuteen omakotitaloon.

Nykäsellä on kolmesta avioliitostaan kaksi lasta, 25-vuotias Sami ja 21-vuotias Eveliina. He eivät ole esiintyneet julkisuudessa toisin kuin raskaana oleva avioliiton ulkopuolella syntynyt tytär. Hän antoi Hymy-lehdelle haastattelun nimellään ja kuvallaan tasan neljä vuotta sitten. Tuolloin hän kertoi, ettei tule esittelemään isäänsä lapsilleen.

-Saavat tehdä sen itse, kun tulevat täysi-ikäisiksi, nuori nainen aprikoi.

Hän ei haastattelussa löytänyt juurikaan hyvää sanottavaa Mervi Tapolan kanssa tuohon aikaan eläneestä isästään.

Nykänen istuu paraikaa vuoden ja neljän kuukauden mittaista pahoinpitelytuomiotaan Naarajärven avovankilassa Pieksämäellä. Matin vankilaanmenoajankohdasta uutisoi ensimmäisenä Hymy-lehti.

Kuvassa Matti ja hänen kihlattunsa Susanna Ruotsalainen.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Matti Nykänen, Susanna Ruotsalainen, Mervi Tapola

Kommentit

Ethän ole tietty Matti näille sivuille itse pyrkinyt, mutta sevenin sivuilla pidät plokiis. Onko pahasti kysytty että miksi? Onko sevenin toimittaja ehkä nyt korvaava”omaishoitaja/tukihenkilö,nyt kun susanna ei ole kuvioissa? Etkö pysty elämään ilman ilmarakoo julkisuuteen?

Hassua, Susanna Ruotsalainen on vasta 35v ja näyttää aivan +50v 😀

EIHÄN NYKÄNEN OMISTAKAAN OLE VÄLITTÄNYT!?! niin miksi sitten näist muistakaan!?

Tuli vaan mieleen että eikös tossa varsinaisessa ”uutisessa” sanota että tää tyttären haastattelu on tehty 4vuotta takasin. Ja toinen juttu,miksi Nykänen on jälleen viikon välein lööpeissä?Ja kolmas juttu,eipä ole Mervi suurta ääntä itsestään pitänyt Nykäs-eron jälkeen.

Niin, unohtui kertoa mitä Matti kertoi tästä ”unohdetusta tyttärestään” kirjassaan: Matti otti hänen suuntaan yhteyttä, mutta ”sorrettu pikkutyttö” rupesi soittelemaan Matin suuntaan ja kiristämään rahaa. Tuo kyseinen haastattelu Hymylle lienee kosto siitä, ettei ”Matin miljoonista” herunut ”sorretulle tyttörukalle” mojovaa siivua.

Siis se tapa miten Matti on kohdellut omaa tytärtään vuosien saatossa.. Ei ansaitse tavata lapsenlastaan! Kaiken tämän jälkeen pitäisi vielä lapsikin esitellä? Tytär on tehnyt täysin oikean päätöksen että pitää lapsen erossa Matista. Ettei tämäkin koe samoja turhia lupauksia ja pettymyksiä,joita niin sanottu ”isä” hänelle tuotti!! Hänestä ei ole ollut isäksi saatika isoisäksi!!!! Tyttärestä tulee maailman paras äiti <3 Antakaa hänen elää omaa elämäänsä...

tulee vanhat ajat mieleen…ei päivää ilman idiootti-Nykäs juorua lehdessä

Hyvä viisaampi Risto Reipas: onko viisaampaa kiroilla yleisellä palstalla?

Sitä todellista totuutta mehän emme voi tietää,sitä,miksi ei halua lastaan ukille esitellä j.n.e.En tiennyt minäkään kaikkea oman lapseni näin toimiessa isäänsä kohtaan.Perhe-asioita joista lehdet tekee viihdettä,ja joku tienaa pikkaisen.Luulenpa että on pikkusumma Matin saamiin rahoihin lehtijutuista joita hänen lapsensakin ovat saaneet ainakin lööppien etusivuilta häveten nähdä.

”Vanhempien pahat teot kostetaan lapsille.”

Vanha kansanviisaus!

Miksi tytär ei aijo esitellä lapselle ukkiaan? Matti on virheensä tehnyt ja varmasti oppinut niistä. Ei pienelle lapselle saa kostaa ukin hölmöilyjä. Lapsella on oikeus isovanhempiin ja äiti tekee kyllä karhun palveluksen jos kieltää lapseltaan ukin! Jos kyse on lapsen suojelemisesta, niin ennen täysi-ikäisyyttään lapsi tulee näkemään tässä maailmassa pahempia asioita kun Nykäsen sekoilut.

Seiska taas niin jäi toiseksi Hymylle. Seiska se osaa tehdä niitä löpönlöpön juttua mutta ei saanut ulos etes Matin vankilaanmenopäivää kun Hymy sen ekana julkaisi.
Ja nyt tämä. Hymy on hyvä lehti!

Toisaalta Matin tytär on hölmö, jos laittaa sikiönsä kuvia Facebookiin, ja kuvittelee, että juttu ei sieltä leviä minne sattuu.

Onnea kuitenkin kaikille osapuolille! Eikä ole mikään ihmeellinen tapahtuma olla isoisä vähän alle viiikymppisenä.

Miksi te kiusaatte Nykäsen lapsia? Nehän on sanoneet, etteivät halua julkisuuteen.

Oma kommentti