Menestynyt suomalaisjulkkis avautuu: Kun en pärjää, mulla on hyvä syy juopotella

Jounin kaupan omistaja Sampo ”Some” Kaulanen pohdiskelee sosiaalisessa mediassa pään sisäisiä juttuja, mielen hallintaa.

Hän miettii, voiko ”mielen voimalla” saavuttaa onnea tai menestystä. Vai onko kaikki kiinni ympäristötekijöistä?

-Olen kokenut miltä tuntuu kun kaikki omaisuus on menossa. Olen tuntenut miltä tuntuu vakavasti sairastuminen tai millaisia tunnetiloja tulee kun lähimmäinen kuolee. Olen käynyt läpi vakavan lääkeriippuvuuden ja päässyt siitäkin yli. Mie olen mielessäni käyny elämääni läpi ja huomasin, että olen pitkään syyttänyt ympäristötekijöitä minun tilanteistani. Koulunkäynti ei maittanut, koska kärsin tarkkaavuushäiriöstä. Tarkkaavuushäiriö aiheutti sen etten pärjää missään muussakaan. Kun en pärjää missään niin mulla on hyvä syy juopotella ja elää huonosti. Kun juopottelen ja elän huonosti joudun ongelmiin. Ongelmista syytän muita kun eivät ymmärrä. Tuota listaa voi jatkaa loputtomiin, Sampo kirjoittaa.

Nyt hän haluaa saada mieltänsä enemmän hallintaan ja on menossa NLP-kurssille.

-Tämän kurssin tavoitteena mulla on kehittää mieltäni, jotta pystyn elämään semmoista elämää kuin itse haluan. Elämä on kuitenkin suhteellisen lyhyt ja vaimoni sanoi lentokoneessa mulle noin tunti sitten et ”on parempi elää nyt kuin vasta vanhempana ja minun pitää tehdä semmoisia asioita, jotka saavat minut onnelliseksi. Älä anna muitten ihmisten määrittää et mikä on oikein ja väärin.”

 

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Sampo Kaulanen, NLP, mielenhallinta

Kommentit

Oma kommentti