Menikö nyt jo yli? Antti Kurhinen tilittää kakkavahingostaan!

Antti KurhinenBB-Anakonda aka Antti Kurhinen on mies, joka on antanut kaiken julkisuudelle. Tämä mies on avioitunut julkisuudessa, eronnut julkisuudessa, myynyt häpykarvojaan julkisuudessa ja kaikkea siltä väliltä. Satoja ellei tuhansia uutisia, ja nyt Anakonda kertoo myös kakanneensa housuun.

Tässä on mies, joka on itse huolehtinut siitä, ettei hänellä ole vähäisintäkään yksityisyydensuojaa maassamme – hän on itse omilla toimillaan sen romuttanut. Onkohan Matti Nykänenkään kertonut elämästään näin paljon? Ehkä ei.

No, mitä se Antti nyt Twitterissään paljastaa? Hän kertoo vatsakivuistaan ja siitä, että pieraisi Pietarin-matkallaan, ja vähän jopa valahti housuun. Perusteluiksi Antti kertoo tulleensa pipiksi, mutta ehkä kaikkea ei pitäisi kertoa julkisuuteen, sittenkään.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Antti Kurhinen, Matti Nykänen

Kommentit

Odottelen koska Kurhinen ja kohumanageri Tuija löytävät toisensa, joko ammatillisessa tai peräti romanttisessa mielessä, olisi aivan match made in heaven! <3

Nonnii, ei muuta kuin baariin iskemään naisia! Kyllä irtoo! Kuka nyt ei kakkahousua haluaisi!

Miss viipyy kuvat antin kakkivahingosta? Saako kakihupsidupsia myös nettihuutokaupasta?

Ai antti käynyt taas itse kirjoittamassa kommentteja hymyn sivuille että jatkossakin kirjoiteltais uutisia. hyi vittu sä oot antti sairas ihminen.

Narsistit nauttivat julkisuudesta…Anttihan vaikuttaa selvältä narsistilta. Lukekaa vaikka Wikipediasta siitä persoonallisuushäiriöstä jos ette tiedä.

Katja, Tanja ja Tatjana! MINÄ olen Kurhisen suurin mahtifani!!!!!

t. Kyllikki

Ihan loistavaa!! Loppuillan naurut irtos näistä Antin”fani”kommenteista 😀

Tatjana. Tosi fani ei katuisi Antti-tatuointiaan…Joten suuRin fani taidan olla vieläkin minä. Lällätitiläää…puhuit itsesi pussiiin..Harmittaako??

Olen pahoillani, mutta olen suurempi fani kuin Katja ja Tanja yhteensä. Opettelin Antin vuoksi venäjän aakkoset ja otin Antin inspiroimana käsivarteeni suuren tatuoinnin, jota kaduin jo etukäteen.

Minä olen kaikkein suurin fani. Katja todella tökeröä sanoa että sinä muka olisit suurin fani, vaikka minä olen suurin ja rakastavin fani. Antti muistatko kun katseemme kerran kohtasivat, olen sinnikkäin fanisi ja rakastan sinua. Olen suurin fanisi, t: tanja

Aijon varastaa sut Hennalta lopullisesti. Mulla on muuten leuka. Olet niin mielettömän ihana ja miehekäs, kumpa suomalaiset miehet olis edes puolet sinusta! Pukeudut ihanasti.

T. Katja

Olet Antti IHANA…olet komein mies koko universimissamme. Pysy AINA julkisuudessa…Olet komea ..ja jokainen on joskus kipeä. Muista aina kertoa kaikki elämäsi käänteet sillä meitä kaikkia kiinnostaa, kuten huomaat. Herätä mielettömästi huomiota koska olet säkenöivän mahtava persoonallisuus

Voi olla tällä jätkällä ”hieman” hankaluuksia saada tulevaisuudessa töitä, tai minkäänlaista uskottavuutta. No, jokainen tavallaan…

Hyvä Antti, että tuot näin tärkeän asian esille: julkisuudenkin henkilö on ihminen, joka joskus voi olla sairaana. Olet inspiraatio Antti. Olet julkisuudessa, mutta uskallat kertoa asioista, kuten tavallinen kansalainen. Olet inspiraatio ja muista me fanimme rakastamme sinua. P.s toivottavasti vatsasi voi jo paremmin, sillä kaipaamme sinua ja kuulumisiasi komistus taivaan lahja naisille, hekumallisen mahtava Antti. P.p.s I love u…..

ei jumalauta että voi ihminen olla tyhmä!!!! en ehkä itsekään ole penaalin terävin kynä mutta siis… ei vittu mikä dille!!! huhhuh…

Tuksuboikotti koskee tuksua, turhista, kilikalia ja aitolehmää. Älkää kommentoiko, älkää lukeko.

Lättyyn vetäsen jos toi pelle joskus vastaan tulee…ei jeesus mikä idiootti!

kyllähän sen jo telkussa aikanaan näki, että tää jätkä on täys pipipää. nyt koitetaan sitten pysyä ”julkisuudessa” (lue paskalehtien sivulla 19) hinnalla millä hyvänsä. ei oikeasti kiinnosta ketään muuten kuin samassa mielessä kuin nykänen. naurun aiheena. nykänen sentään teki aikanaan jotain kovempaakin kuin kävi pari päivää talossa, jossa on kameroita…

Ja tämä mies on sitten uhkailemassa rikosilmoituksilla ja muuta. Hahahahahahahahahahahahah. Poliisissahan nauretaan tällaiselle.

Oma kommentti