Mervi Nykänen: ”Olen pelännyt henkeni edestä!”

Mervi NykänenJoulupäivänä Mervi ja Matti Nykänen ottivat yhteen sillä seurauksella, että Mervi sai kasvoihinsa näyttäviä vammoja. Matti pakeni Keski-Suomeen ja sai lähestymiskiellon, joka jatkuu tämän kuun loppuun saakka.

Hymyn helmikuun numerossa Matti tilitti suhdettaan Merviin, ja teki sen selvin päin. Raadollisen avoimessa haastattelussa Matti kertoi toimineensa laiskan siippansa ”omaishoitajana”, ja väitti, ettei enää rakasta Merviä.

Nyt on Mervin aika – pitkän hiljaisuuden jälkeen – astua julkisuuteen.

15:sta avioerohakemuksensa toimittanut Mervi on surullinen, mutta vakuuttunut siitä, että erosta tulee tällä kertaa virallinen.

-Täällä on Matin tavaroita enää vain vähän, hän toteaa Hymylle.

Mervi kertoo pelänneensä viime ajat suhteessaan toden teolla. Vaikka väkivalta on kuulunut pariskunnan avioliittoon aina, Matin arvaamaton käytös on aiheuttanut ahdistusta. Mervi myöntää pelänneensä henkensä edestä.

Maaliskuun Hymy-lehdestä löytyvässä tilityksessä Mervi väittää myös tietävänsä syyn siihen, mikä Matin mieltä on kaikki nämä vuodet kaihertanut, ja mistä miehen käytös johtuu.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Matti Nykänen, Mervi Nykänen

Kommentit

Matti on ”jotain” ja Mervi on miljonääri jonka kustannuksella Masa on loisinu vuosikaudet! Sen hyppyjutun jälkeen. Viittii vielä narista rempoista! Voi iso helevett…

Mervin 5 minuutin julkisuus on nyt ohitse niinkuin suhde Matinkin kanssa. Matti lähtee uuteen nousuun ja Mervi.. no ei tarvitse ainakaan enää lehtien palstoille tunkea. Hyvää loppuelämää!

Mervi näyttää todella hyvältä yllä olevassa kuvassa!
Heti kun Masahiiri katosi kuvioista Mervi on varmaan viettänyt tervehenkisempää elämää. Aivan kuin 15 vuotta olisi iästä kadonnut pois.
Mervi on upea!

Matti hyppää kohta 26m,kun ei Mervi oo jarruna, Suksen kannolla.

Mervi, se on sellanen juttu, että Matti on sua koko ajan passannu ja paaponu. Älä yritä enää mitään selitellä.

Eiköhän se oo niin, että Merviä pitäis enemmän pelätä kun Mattia.

Oma kommentti